adidas golfkleding en golfschoenen

Het Duitse sportmerk Adidas is één van de grootste golfkledingmerken. Inmiddels heeft Adidas golfkleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Sinds kort is de Golfkleding van Adidas ook te koop in de eigen webshop van Adidas. Alle door Adidas ontworpen golfkleding is in deze webshop te koop. Zo is er een groot aanbod aan golfpolo’s en golftruien.

adidas Adizero One golfschoenen

Adidas loopt op het gebied van de ontwikkeling van golfschoenen voorop. Zo zijn de Adidas ZG21 golfschoenen een voorbeeld van hoe ze een geheel andere weg inslaan in vergelijking met andere golfschoenenproducenten.

Menig Marshal zal dan denken dat je op voetbalschoenen aan het golfen bent met de Adizero One. Ze zien er dan ook uit als voetbalschoenen, maar functioneren als golfschoenen. In samenwerking met professionele golfers zijn deze golfschoenen door Adidas ontwikkeld. De ZG21 golfschoenen hebben een zeer goede grip waardoor je stabiel kunt afslaan en je je volledig op je swing kunt concentreren. Het comfort van de golfschoenen is zowel tijdens de eerste hole als tijdens de 18e hole optimaal en met de waterdichte en ademende eigenschappen van de ZG21 krijg je geen natte voeten.

Adidas golfkleding is verkrijgbaar bij Bol.com & adidas.nl

Plaats een reactie