Wat zijn de beste elektrische golftrolleys?

Wordt het duwen of trekken van je golftrolley steeds zwaarder en belemmert het je in je golfspel? Met een elektrische golftrolley sleep je niet meer met je golftrolley over de golfbaan, maar kan je nog wel lopend door de baan gaan. Je ziet de elektrische golftrolley steeds vaker op de golfbaan verschijnen, het is dan ook een geweldig alternatief voor het huren van een golf buggy.

Motocaddy | Powakaddy | JuCad | Goedkope elektrische golftrolleys

Wat is de beste elektrische golftrolley?

Als we kijken naar de online beoordelingen van andere golfers, dan kunnen we concluderen dat het merk Motocaddy voorop loopt als het gaat om meest geavanceerde elektrische golftrolleys. De beste golftrolley is de Motocaddy M5 GPS. Zowel qua besturing als extra’s zoals een touchscreen met baaninformatie, Motocaddy blijft door ontwikkelen zodat jij de beste lichtgewicht elektrische golftrolley hebt.

Motocaddy elektrische golftrolleys

Het merk Motocaddy heeft verschillende elektronische golftrolleys ontworpen en je kan een aantal modellen naar eigen wens samenstellen. Je hebt dan bijvoorbeeld keuze uit verschillende accu’s en framekleuren. Met de Motocaddy S1 trolley heeft het merk een goedkoop instapmodel. Met maar liefst negen voorkeur snelheden en een 200W geluidloze motor is dit een erg populaire trolley voor mensen die elektrische ondersteuning kunnen gebruiken, maar daar niet te veel voor willen betalen.

Duurdere modellen zoals de Motocaddy M5 zijn voorzien van accu’s met een langere accuduur, GPS en touchscreens voor actuele baaninformatie en het meten van afstanden. Je kan de Motocaddy M5 verbinden met je smartphone, zodat smartphone meldingen op het scherm worden weergegeven.

Gamola Golf heeft een grote collectie elektrische golftrolleys van Motocaddy. De prijzen liggen een stuk lager dan in Nederland en je betaalt geen invoerkosten.

Powakaddy elektrische golftrolleys

Powakaddy is een merk dat gespecialiseerd is in elektrische golftrolleys. Het merk staat bekend om het leveren van innovatieve en technologisch geavanceerde golftrolleys die het vervoer van je golftas op de golfbaan vergemakkelijken. De Powakaddy CT8 is de meest geavanceerde golftrolley van het merk, met een ingebouwd touchscreen met baanweergave en allerlei slimme functies.

Elk Powakaddy-product wordt ontworpen met de behoeften van de golfer in gedachten, waarbij comfort, prestaties en ontwerp centraal staan.

Powakaddy elektrische golftrolleys zijn te koop bij GamolaGolf (laagste prijzen, gratis verzending & geen invoerkosten)

JuCad elektrische trolleys

JuCad staat bekend om de lichtgewichte full-carbon-frame trolleys. De trolleys hebben een opvallend moderne vormgeving, waarbij de kabels, accu en motor niet zichtbaar zijn. De JuCad golftrolleys zijn tussen de vier en vijf en halve kilo zwaar, hiermee behoren ze tot de lichtste elektrische trolleys op de markt. Ondanks het lage gewicht, is er geen gewichtslimiet voor de te dragen golftas. De trolley is eenvoudig te besturen met de traploze gashendel. Ook is er een functie om de trolley automatisch 10, 20 of 30 meter vooruit te laten rijden. Sommige modellen zijn tevens beschikbaar met een afstandsbediening. De trolley kan na het golfen eenvoudig worden ingeklapt en worden opgeborgen.

We schreven eerder al een review over de Jucad Drive.

JuCad elektrische trolleys te koop bij Amazon

Goedkope elektrische golftrolley

De goedkoopste elektrische golftrolley die we online vonden was de Golf Trolley T1 Luxury. Een driewielige golftrolley die minder dan 200 euro kost. We vonden deze golftrolley op Bol.com. Ook het merk GolfTed vonden we op Bol.com. Dit merk verkoopt golftrolleys die erg lijken op Jucad en Justar golftrolleys, maar dan voor een derde van de prijs. We hebben zelf geen ervaring met deze merken, maar de beoordelingen online zijn goed, GolfTed krijgt een 4,7 van de 5 sterren op Amazon.