Bushnell Pro XE

De Bushnell Pro XE is de beste afstandsmeter van het merk Bushnell. Het is de enige afstandsmeter die een vergroting van maar liefst zeven keer mogelijk maakt. Bushnell is al vele jaren marktleider op het gebied van afstandsmeter en deze jarenlange ervaring komt samen in de Bushnell Pro XE. In deze Bushnell Pro XE review bespreken we de belangrijkste functies en specificaties van de beste rangefinder van Bushnell.

Specificaties Bushnell Pro XE

  • Precieze afstand meten door middel van een laser.
  • Slope meting – Via de gepattenteerde Tour Trusted Slope technologie kan je ook perfect het hellingspercentage meten. Zelfs de temperatuur en luchtdruk worden door Bushnell mee genomen in het meten van de afstanden. De Bushnell Pro XE doet het rekenwerk voor je.
  • Pinseeker – De pinseeker (Vlaggenzoeker) is uitgerust met visuele JOLT technologie. Dit betekent dat je zowel een visueel als vibrerend signaal krijgt op het moment dat de vlag wordt vastgezet (gelocked) door de Pro XE.
  • Kijken over grote afstanden – Zonder moeite kan je met deze afstandsmeter afstanden meter van meer dan 450 meter. De Bushnell Pro XE is zelfs de enige afstandsmeter waarmee het mogelijk is om zeven keer te vergroten. Ideaal dus om ook op lange afstanden te focussen op de vlag, bunker of andere hindernissen op de baan.
  • Magneet – Je kan de afstandsmeter handig en snel vastzetten op de golftrolley aan de geïntegreerde magneet.
  • Waterdicht – De Bushnell Pro XE is met een IPX7 gecertificeerde bescherming volledig waterdicht.
  • Helling-switch – Met de slope switch kan je zichtbaar tonen dat je de rangefinder gebruikt zonder de helling functie. Dit is verplicht als je de afstandsmeter ook tijdens toernooien wilt gebruiken.

Bushnell Pro XE review

Volgens Bushnell is het de beste rangefinder ooit gemaakt door het bedrijf. Onder meer de snelheid, accuraatheid en hellingstechnologie zijn verbeterd ten opzichte van eerdere afstandsmeters van het merk. We hebben de Bushnell Pro XE niet zelf getest, maar hebben verschillende online reviews gelezen en gezien op Youtube. Alle reviewers zijn positief over deze afstandsmeter. De Bushnell Pro XE wordt erg goed beoordeeld op accuraatheid, zoeken van de vlag en hellingsmeting. Waar de Hybrid V2 vijf keer kan vergroten, is dat bij de Pro XE maar liefst zeven keer. Het locken van de vlag is erg simpel en het is handig dat je zowel visueel als via vibratie een bevestiging hiervan krijgt.

Wat ook een mooie verbetering is is de ingebouwde magneet. Hiermee kan je tussen je slagen door de Pro XE snel vastzetten op je trolley. Je hebt hier geen extra houder voor nodig.

De Bushnell Pro XE is te koop bij Amazon