Callaway

De Callaway Golf Company is een Amerikaans golfbedrijf dat golfsets, golfaccessoires, golfschoenen en golfkleding produceert en verkoopt in meer dan 70 landen over de hele wereld. Het is veruit de grootste producent van golfclubs ter wereld. Vrijwel alles wat je op golfgebied nodig kunt hebben produceert Callaway. Zo maken ze ook GPS- en afstandsmeters, golftassen, golf reistassen en zelfs horloges. Naast het merk Callaway maken ze ook producten onder de namen Odyssey, Top-Flite, Strata en Ben Hogan.

Callaway staat voor kwaliteit

De kwaliteit van de producten van Callaway ligt er hoog. Van alle golfproducenten heeft Callaway het grootste budget voor ontwikkeling van nieuwe producten. Zo investeerde het bedrijf in 1997 170 miljoen dollar in de ontwikkeling van een nieuwe revolutionaire golfbal. Met de computerprogramma’s die ook worden gebruikt voor de de aerodynamica van bijvoorbeeld een Boeing werd een nieuwe golfbal ontwikkeld. Ook daarvoor was Callaway al één van de meest innovatieve golfbedrijven. Eind jaren 80 ontwikkelde Callaway de Big Bertha Driver, een metalen driver die de originele houten drivers ging vervangen. De driver werd vernoemd naar het Duitse kanon uit de Eerste Wereldoorlog vanwege diens accuratesse en mogelijkheid om grote afstanden te beschieten. Het werd één van de populairste drivers onder golfers. Callaway bleef nieuwe golfclubs ontwikkelen, de Rogue, FT, Diablo, RAZR en X zijn de laatste series drivers en ijzers van bedrijf.

Callaway golfballen

Callaway Golfballen bieden golfers de perfecte balans tussen afstand, balgevoel en controle. De laatste technologische innovaties van Callaway helpen golfers om meer afstand te behalen, met meer spin te slaan en zeer nauwkeurig. De unieke designkenmerken maken de Callaway golfballen aerodynamischer door speciale dimple patronen op de bal. Bovendien zorgen de robuuste materialen ervoor dat de ballen extra lang meegaan tijdens intensief gebruik waardoor ze ook zeer duurzaam zijn. Met de Callaway Supersoft golfballen heeft Callaway naar eigen zeggen een golfbal ontwikkeld met de zachtste kern ooit.

Callaway is te koop bij:

  • Bol.com heeft een steeds groter wordende collectie met Callaway golfsets, golftassen en golfballen.
  • Decathlon heeft een groot en voordelig aanbod Callaway tassen en clubs.

Plaats een reactie