Clicgear golftrolley review

De Clicgear Golftrolley is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende naam onder de golftrolleys. De trolleys staan bekend om hun stabiliteit en diverse kleuren mogelijkheden. Misschien nog wel het grootste pluspunt is dat de trolley helemaal compleet geleverd wordt. Je kan zo direct de golfbaan op met deze handige wagen. Maar waarom zou je kiezen voor een Clicgear golftrolley buiten de naamsbekendheid? Wij hebben alle handige eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

Monteer eenvoudig je golftas op de trolley

De Clicgear Golftrolley is voorzien van een handig systeem om je tas op te monteren. Werkelijk iedere tas kan erop geklikt worden en je bent dus niet afhankelijk van bepaalde type golftassen. Met de speciale sluiting maak je de tas stevig vast zodat deze niet van de trolley afvalt.

Groot opbergnet

De Clicgear Golftrolley is voorzien van een groot opbergnet om je spullen in te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan golfballen, golfhanddoek, tees, scorekaartje en een pen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het past in het opbergnet.

Handrem

Als je richting een heuvel aan het rijden bent dan is het handig als je golftrolley ook echt blijft staan bij het afslaan. De handrem is speciaal ontwikkeld voor de golfbaan en zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit.

Verschillende houders

De Clicgear Golftrolley is voorzien van verschillende houders waar je eenvoudig spulletjes in kan opbergen. Zo heb je altijd je tee’s bij de hand met de speciale teehouder. Bij regenachtig weer kan je gebruik maken van de parapluhouder. Er is ook ruimte om een drinkfles op te bergen.

Clicgear golftrolleys nemen ingeklapt weinig ruimte in
Clicgear golftrolleys nemen ingeklapt weinig ruimte in

Eenvoudig in en uit te klappen

Een golftrolley is absoluut noodzakelijk voor golfers, maar je moet er wel de ruimte voor hebben om de wagen op te bergen. Clicgear heeft een eenvoudig systeem bedacht om de trolley in te klappen. De trolley kan zo ook eenvoudig mee in de auto en bij aankomst op de golfclub weer uitgeklapt worden.

Lichtgewicht

De Clicgear Golftrolley is volledig gemaakt van aluminium en weegt hierdoor slechts 7 kg. Je hoeft zo geen zwaargewicht mee te trekken over de golfbaan. Ondanks dat het een lichtgewicht is kan je erop rekenen dat de trolley sterk genoeg is om zware golfclubs te dragen.

Verschillende trendy kleuren

Als je opzoek bent naar een leuk kleurtje dan kom je al snel bij de Clicgear Golftrolley uit. Het wagentje is werkelijk in alle denkbare kleuren leverbaar. De wielen worden in de verschillende kleuren uitgevoerd en naar wens kan ook het frame een andere kleur krijgen. Je kan kiezen uit een aluminium, zwart of wit frame. De kleuren zijn aangebracht met een speciale poedercoating zodat ze alle weersomstandigheden kunnen doorstaan.

Drie of vier wielen?

De Clicgear Golftrolley is verkrijgbaar met drie wielen of vier wielen. Het voordeel van vier wielen is dat je de kar snel vooruit kan duren. Drie wielen daarentegen is veel wendbaarder als je over de green manoeuvreert. Beide trolleys staan bekent om hun stabiliteit waardoor het vooral een kwestie van smaak en voorkeur is.

Clicgear golftrolley’s zijn te koop bij: