Elektrische golftrolley

Je hebt moeite met het duwen of trekken van je golftrolley over de golfbaan of wil je je volledig kunnen concentreren op je golfspel, dan is een elektrische golftrolley een goede aankoop. Met een elektrische golftrolley sleep je niet meer met je golftrolley op de baan, maar kan je nog wel lopend door de baan gaan. Je ziet de elektrische golftrolley steeds vaker op de golfbaan verschijnen, het is dan ook een geweldig alternatief voor het huren van een golf buggy. Bij Jumbo Golf heb je keuze uit verschillende merken elektrische trolleys.

Motocaddy elektrische golftrolleys

Het merk Motocaddy heeft verschillende elektronische golftrolleys ontworpen en je kan een aantal modellen naar eigen wens samenstellen. Je hebt dan bijvoorbeeld keuze uit verschillende accu’s en framekleuren. Met de Motocaddy S1 trolley heeft het merk een goedkoop instapmodel. Met maar liefst negen voorkeur snelheden en een 200W geluidloze motor is dit een erg populaire trolley voor mensen die elektrische ondersteuning kunnen gebruiken, maar daar niet te veel voor willen betalen.

Duurdere modellen zijn voorzien van accu’s met een langere accuduur, telefoonhouders, scorekaarthouders en parapluhouders. De Motocaddy M7 remote is met een afstandsbediening op afstand te besturen.

Voor een groot aanbod Motocaddy elektrische golftrolleys kan je terecht bij Jumbo Golf

JuCad elektrische trolleys

JuCad staat bekend om de lichtgewichte full-carbon-frame trolleys. De trolleys hebben een opvallend moderne vormgeving, waarbij de kabels, accu en motor niet zichtbaar zijn. De JuCad golftrolleys zijn tussen de vier en vijf en halve kilo zwaar, hiermee behoren ze tot de lichtste elektrische trolleys op de markt. Ondanks het lage gewicht, is er geen gewichtslimiet voor de te dragen golftas. De trolley is eenvoudig te besturen met de traploze gashendel. Ook is er een functie om de trolley automatisch 10, 20 of 30 meter vooruit te laten rijden. Sommige modellen zijn tevens beschikbaar met een afstandsbediening. De trolley kan na het golfen eenvoudig worden ingeklapt en worden opgeborgen.

We schreven eerder al een review over de Jucad Drive.

In Nederland zijn de JuCad elektrische trolleys te koop bij Jumbo Golf

Stewart X9 Follow Trolley

De Stewart Trolley heeft als unieke functie dat de trolley je automatisch volgt over de baan. De meegeleverde afstandsbediening maakt via bluetooth verbinding met de Stewart X9 Follow en de trolley volgt iedere stap die je met de afstandsbediening maakt. Ook kan je met de afstandsbediening de trolley handmatig besturen. De trolley is eenvoudig in en uit te klappen, wel moet je rekening houden met een gewicht van ca. 17 kilo. Hierdoor is deze trolley niet geschikt voor mensen met rugproblemen, tenzij ze uiteraard niet zelf de trolley uit de auto hoeven te tillen.