Footjoy golfhandschoenen

Tijdens het golfen krijgen je handen het zwaar te voorduren. Footjoy golfhandschoenen beschermen je handen en zorgen ervoor dat je een betere grip krijgt. Er zijn verschillende type handschoenen verkrijgbaar van het merk Footjoy. Het is belangrijk om goed te letten op de maatvoering en het soort handschoen. Rechtshandige golfers hebben namelijk een linkshandige handschoen nodig en visa versa. Wij hebben de verschillende soorten Footjoy golfhandschoenen voor je op een rijtje gezet.

Raingrip

Raingrip golfhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om tijdens natte omstandigheden meer grip te krijgen. Naast extra grip is de handschoen gemaakt van zogenaamd Quick Dry stof. Deze stof zorgt ervoor dat je handschoenen ademend en snel droog is. Een goede golfhandschoen voor maximale controle over je swing tijdens het spelen in de regen.

Te koop bij Jumbo Golf voor heren | dames

Weathersof

De weathersof is de meest gebruikte Footjoy golfhandschoen ter wereld. De handschoen is gemaakt van Fibersof materiaal. Deze stof zorgt automatisch voor de perfecte pasvorm en controle. De handpalm is gemaakt van Cabretta leer om slijtage te voorkomen en een lange levensduur te garanderen. Naast leer is er ook gebruik gemaakt van PowerNet mesh. Dankzij deze stof beweegt de handschoen flexibel mee tijdens het maken van een swing. Nog een pluspuntje is dat de handschoen comfortabel aanvoelt.

Te koop bij Jumbo Golf voor heren | dames

GTextreme

Met de GTextreme heb je altijd een optimale grip ongeacht de omstandigheden waarin je speelt. Dankzij de Fibersof rondom je handpalm en vingers voelt de handschoen comfortabel aan. De golfhandschoen is voorzien van een Q-mark logo markeerder waarin je jouw logo kan bewaren om de bal mee te markeren.

Te koop bij Jumbo Golf voor heren | dames

Stasof

Stasof Footjoy handschoenen zijn gemaakt van exclusief Cabretta leer en zorgen voor het optimale gevoel en kracht tijdens het golfen. De handschoen voelt bij iedere beweging zacht aan. Naast leer is er PowerNet Mesh in de handschoen verwerkt om je handen koel te houden en extra comfort te bieden. De speciale Angled ComforTab sluiting zorgt voor een stress vrij comfort.

Te koop bij Jumbo Golf voor heren

StaCool

Speel je een potje golf in een warm land? Stacool golfhandschoenen mogen dan niet ontbreken. Deze lichtgewicht handschoenen zijn gemaakt van Nanolock materialen en zorgen voor de perfecte afvoer van vocht. Tijdens het spelen blijven je handen koel en zweetvrij. De handschoenen zorgen ook voor de meer grip tijdens het spelen.

Te koop bij Jumbo Golf voor dames

Pure Touch Limited

Pure Touch is een Footjoy golfhandschoen speciaal ontwikkeld voor professionele golfers. De handschoen is volledig gemaakt van Cabretta leer en voelt hierdoor comfortabel aan. De Pure Touch Limited heeft hierdoor ook een luxe uitstraling gekregen. Vanwege de elasticiteit lijkt het alsof de handschoen speciaal op maat gemaakt is. Er zijn slechts een beperkt aantal Pure Touch Limited handschoenen gemaakt vanwege het exclusieve leer dat gebruikt wordt.

Sciflex

Sciflex zijn prettige golfhandschoenen geproduceerd uit handgemaakt leer. De leren handschoenen ademen al van nature. Dankzij het Fibersof materiaal blijven je handen droog tijdens het golfen. Het PowerNet Mesh stof zorgt voor een comfortabel gevoel en grip.

Sofjoy

Sofjoy golfhandschoenen voelen zacht en comfortabel doordat ze gemaakt zijn van Cabretta leer. Door de toevoeging van PowerNet Mesh blijven je handen ademen in de handschoen.

FJ Spectrum

FJ Spectrum golfhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren Cabretta leer. Door de toepassing van dit duurzame leersoort voelt de handschoen comfortabel aan. Aan de achterkant van het leer is FiberSof vastgemaakt om de huid eronder te laten ademen. Fibersof geeft je handen ook nog eens een extra grip tijdens het golfen.

FJ Attitudes

FJ Attitudes is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke golfers die opzoek zijn naar een stijlvolle golfhandschoen. De handschoen is gemaakt van FiberSof zodat er een optimale grip en pasvorm ontstaat. De Footjoy’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en staan bekend om hun comfort.

Bekijk alle Footjoy golfhandschoenen bij Jumbo Golf voor heren en dames