Footjoy golfhandschoenen review

Tijdens het golfen krijgen je handen het zwaar te voorduren. Footjoy golfhandschoenen beschermen je handen en zorgen ervoor dat je een betere grip krijgt. Er zijn verschillende type handschoenen verkrijgbaar van het merk Footjoy. Het is belangrijk om goed te letten op de maatvoering en het soort handschoen. Rechtshandige golfers hebben namelijk een linkshandige handschoen nodig en visa versa. Wij hebben de verschillende soorten Footjoy golfhandschoenen voor je op een rijtje gezet.

Footjoy Weathersof

De weathersof is de meest gebruikte Footjoy golfhandschoen ter wereld. De handschoen is gemaakt van Fibersof materiaal. Deze stof zorgt automatisch voor de perfecte pasvorm en controle. De handpalm is gemaakt van Cabretta leer om slijtage te voorkomen en een lange levensduur te garanderen. Naast leer is er ook gebruik gemaakt van PowerNet mesh. Dankzij deze stof beweegt de handschoen flexibel mee tijdens het maken van een swing. Nog een pluspuntje is dat de handschoen comfortabel aanvoelt.

Footjoy Weathersof handschoenen zijn te koop bij Bol.com & Decathlon

Footjoy Raingrip

Raingrip golfhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld om tijdens natte omstandigheden meer grip te krijgen. Naast extra grip is de handschoen gemaakt van zogenaamd Quick Dry stof. Deze stof zorgt ervoor dat je handschoenen ademend en snel droog is. Een goede golfhandschoen voor maximale controle over je swing tijdens het spelen in de regen.

Te koop bij Bol.com

Footjoy HyperFLX handschoen

De Footjoy HyperFLX handschoen is één van de beste Footjoy golfhandschoenen. De HyperFLX is een nauwsluitende golfhandschoen die perfecte ademende eigenschappen heeft in combinatie met een optimale flexibiliteit. Het gebruikte APL Cabretta-leer is een zeer exclusieve leersoort van topkwaliteit. De Footjoy HyperFLX biedt een goede grip voor top golf prestaties.

Te koop bij Bol.com

Footjoy GTxtreme

Met de Footjoy GTxtreme golfhandschoen heb je altijd een optimale grip ongeacht de omstandigheden waarin je speelt. Dankzij de Fibersof rondom je handpalm en vingers voelt de handschoen comfortabel aan. De golfhandschoen is voorzien van een Q-mark logo markeerder waarin je jouw logo kan bewaren om de bal mee te markeren.

Te koop bij Bol.com

Footjoy Wintersof golfhandschoen

In de winter wil je natuurlijk niet last hebben van koude handen. Koude handen zorgen ervoor dat je je niet volledig kan focussen op je golfspel. Met de speciale Footjoy Wintersof golfhandschoenen blijven je handen warm en kan je je optimaal concentreren op je spel.

Footjoy Stasof Golfhandschoen

Stasof Footjoy handschoenen zijn gemaakt van exclusief Cabretta leer en zorgen voor het optimale gevoel en kracht tijdens het golfen. De handschoen voelt bij iedere beweging zacht aan. Naast leer is er PowerNet Mesh in de handschoen verwerkt om je handen koel te houden en extra comfort te bieden. De speciale Angled ComforTab sluiting zorgt voor een stress vrij comfort.

Te koop bij Bol.com

Pure Touch

Pure Touch is een Footjoy golfhandschoen speciaal ontwikkeld voor professionele golfers. De handschoen is volledig gemaakt van Cabretta leer en voelt hierdoor comfortabel aan. De Pure Touch heeft hierdoor ook een luxe uitstraling gekregen. Vanwege de elasticiteit lijkt het alsof de handschoen speciaal op maat gemaakt is. Er zijn slechts een beperkt aantal Pure Touch Limited handschoenen gemaakt vanwege het exclusieve leer dat gebruikt wordt.

Te koop bij Bol.com

Footjoy Spectrum Handschoen

FJ Spectrum golfhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren Cabretta leer. Door de toepassing van dit duurzame leersoort voelt de handschoen comfortabel aan. Aan de achterkant van het leer is FiberSof vastgemaakt om de huid eronder te laten ademen. Fibersof geeft je handen ook nog eens een extra grip tijdens het golfen.

Footjoy Spectrum handschoenen zijn te koop bij Amazon

Bekijk alle Footjoy golfhandschoenen