Footjoy golfschoenen

Sinds 1927 heeft het merk Footjoy zich al gespecificeerd in golfschoenen. Ze begonnen met de sponsoring van de Ryder Cup in Amerika. In 1945 is het merk begonnen met terrein winnen in de Amerikaanse golfsport. Zo werden de schoenen in 1945 al gedragen tijdens de PGA Tour. Het merk begint zich vervolgens verder uit te breiden door steeds meer golfartikelen aan te bieden. Sinds 1996 heeft Footjoy golfschoenen al miljoenen schoenen over de hele wereld verkocht. Het merk staat dan ook al jaren bekend als een sterk golfmerk met verstand van golf.

Binnen de golfwereld kom je veel bekende sportmerken tegen met een lijn binnen de golfwereld. Footjoy weet zich te onderscheiden door zich alleen te specialiseren in golf. Ze weten hierdoor als geen ander waar Footjoy golfschoenen aan moeten voldoen. In 2012 werd dan ook de best verkochte golfschoen gelanceerd de Contour Casual. Het is slechts één van de vele successen van Footjoy golfschoenen.

Gratis giftcard bij aanschaffen golfschoenen

Bij Jumbo Golfwereld loopt op dit moment een zeer voordelige actie. Bestel je Footjoy golfschoenen, dan ontvang je gratis een Jumbo Golfwereld Giftcard. De hoogte van deze giftcard is afhankelijk van de prijs van de schoenen. Bij aankoop van golfschoenen tot 100 euro ontvang je een giftcard van 10 euro, bij golfschoenen van 100 tot 200 euro een tegoedbon van 15 euro en boven de 200 euro een giftcard ter waarde van 20 euro. Lees de voorwaarden op de website van Jumbo Golf. Bij Jumbo Golf is de verzending van bestellingen boven de 75 euro gratis. Lees alles over deze actie op de website van Jumbo Golf.

Dryjoys Footjoy golfschoenen

dryjoys-footjoyDryjoys Footjoy golfschoenen zijn technische golfschoenen voor zowel dames als heren. De golfschoenen zijn speciaal ontwikkeld om een verbeterde swing neer te zetten. Dankzij de speciale EVA zool met softspikes zorgen voor extra stabiliteit op de golfbaan. Tijdens het lopen over de golfbaan voelen de schoenen extra comfortabel aan, waardoor het bijna voelt als vals spelen met de Dryjoys Footjoy golfschoenen. De schoenen zijn ook nog eens ervoor gemaakt om het hele jaar door te dragen. Dankzij de waterproof garantie kan je gerust een potje golf in de regen spelen. Ze zijn er in verschillende modellen en kleuren. Te koop bij Jumbo Golf.

M:Project Footjoy golfschoenen

mprojectM:Project Footjoy golfschoenen zijn speciale lichtgewicht golfschoenen voor op de baan. Tijdens het lopen zorgt de speciale hak voor extra comfort, waardoor er minder snel blaren ontstaan. De golfschoenen zijn gemaakt van waterdicht leer waar een garantie van twee jaar opzit. Je kan zo zonder problemen over de natte golfbaan wandelen zonder dat je sokken nat worden. Daarnaast is er een soort antislip aangebracht, waardoor je niet wegglijdt tijdens het slaan van een hole in one. M:Project is verkrijgbaar voor zowel dames als heren bij Jumbo Golf.

Hydrolite Footjoy golfschoenen

hydrolitefootjoyHydrolite Footjoy golfschoenen zijn golfschoenen met een casual look. Van buiten lijken de schoenen perfect te passen onder een net pak. Toch zijn de schoenen perfect voor op de golfbaan dankzij de vakkundige aanpassingen van Footjoy. De schoenen zijn voorzien van extra stabiliteit tijdens het maken van de perfecte swing. De technologie die gebruikt is voor deze schoen is dezelfde als gebruikt wordt in moderne hardloopschoenen, hierdoor heb je een geweldige stabiliteit en minder vermoeidheid tijdens het lopen door de baan. De golfschoenen zijn tevens voorzien van een waterdicht garantie van twee jaar. De Hydrolite golfschoenen zijn zo perfect voor iedereen die opzoek is naar de perfecte uitstraling op de golfbaan. Ze zijn verkrijgbaar bij Jumbo Golf.