Garmin Approach S6 review

Dit unieke golfhorloge van Garmin Approach is ultra-dun en lichtgewicht. Met zijn handige touchscreen met een hoge resolutie en unieke swingfuncties zul je nog meer plezier en gemak ervaren tijdens het golfen. Het Garmin Approach S6 golfhorloge is voorzien van meer dan 38.000 CourseView kleurenkaarten van internationale golfbanen. Met één druk op de knop heb je meteen een idee en het overzicht van hoe de golfbaan er uitziet: de kleinste details zoals de doglegs, de bunkers, de waterhindernissen en pin posities zijn vooraf te bekijken waardoor je je spel goed kunt bepalen.

De Garmin Approach S6 is niet meer te koop. Inmiddels is er een opvolger: De Garmin S60

Waar op de baan je ook staat, dit Garmin Approach S6 horloge is je altijd behulpzaam. Het is mogelijk om de juiste afstanden van hole naar hole te berekenen en dit alles terwijl je het horloge eenvoudig kunt bedienen omdat het touchscreen handschoenvriendelijk is. Je kunt de afstanden tot doglegs en lay-ups bekijken en afstandspunten aanpassen (bunkers en hindernissen markeren). De Garmin Approach S6 geeft je ook de mogelijkheid om op je horloge de pinnen handmatig te verslepen en elders weer neer te zetten op de green. Hierdoor zul je veel meer zelfvertrouwen krijgen bij al je golfslagen.

Door de handige smartphone melder functie die dit golfhorloge heeft zul je nooit meer een oproep, een bericht of een waarschuwing op je smartphone hoeven te missen zelfs als deze in je golftas zit of in de auto ligt. Met dit uiterst stijlvolle exemplaar heb je niet alleen een horloge voor op de golfbaan, je zult er ook veel plezier van beleven tijdens je dagelijkse gebruik. De batterij van het Garmin golfhorloge gaat lang mee, zodat je langer of meer ronden kunt spelen. Je kunt heel wat wedstrijden golfen met GPS, want pas na ongeveer 10 uur volledig GPS-gebruik en 14 weken normaal gebruik moet de lithium-ionbatterij worden opgeladen.

Zelfs de zwaarste weersomstandigheden vormen geen probleem voor dit duurzame horloge dat tot een diepte van 5 ATM (50 meter) waterbestendig is.

De Garmin Approach S6 is niet meer te koop. Inmiddels is er de Garmin S60