Garmin G8 review

Met de Garmin G8 GPS heb je wereldwijd toegang tot zo’n 42.000 golfbanen. Je zult dus niet snel uitgespeeld raken. De updates zijn gratis en blijven dat ook. Ga ervoor en test het uit op je favoriete golfbaan of juist eentje aan de andere kant van de wereld.

De Garmin G8 is inmiddels opgevolgd door de Garmin G80, deze is te koop bij Bol.com

Aangepaste afstanden

De meeste golfgadgets helpen je met het bepalen van je strategie op de green. De afstanden zijn in geprogrammeerd en helpen je tijdens je ronde. De Garmin G8 GPS doet het nog iets beter. Het programma past zich aan op veranderingen in het landschap, zoals heuvels. Er zal immers een verandering in de snelheid van de bal ontstaan, langzamer of juist sneller al naar gelang het heuvelop of heuvelaf is. Zo zijn de resultaten nog beter en specifieker dan van een gemiddeld golfhorloge.

PinPointer

Ook op de fairway helpt de Garmin G8 GPS je verder. Zo is er specifieke technologie die je helpt de green te identificeren zelfs als je die zelf in zicht hebt. Dit wordt de PinPointer genoemd. ClubAdvice helpt je dan weer met het uitkiezen van de juiste club voor de nog te spelen afstand. Zo hoef je dat niet zelf allemaal te onthouden. Een geheugensteuntje dus.

Langdurig beschikbaar

De Garmin G8 GPS is uitgerust met een zeer goede batterij. Deze gaat dan ook wel 15 uur lang mee zonder dat je hoeft op te laden. Je kan dus gerust heel wat rondes spelen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat hij uitvalt tijdens het spelen van golf.

Vergelijk je resultaten met dat van anderen

Dit gadget houdt niet alleen jouw statistieken bij, maar geeft je ook de kans om jouw resultaten met die van anderen te vergelijken. Door de Wi-Fi verbinding kun je in een handomdraai ook de resultaten van je vrienden en kennissen zien. Dit is allemaal beschikbaar op de Garmin Connect Golf. Deze functie zorgt er ook voor dat de golfbanen up-to-date in je programma blijven staan. Onverwachte veranderingen aan de golfbaan behoren dus tot het verleden.

Het beste voor jou

De Garmin G8 GPS is dé golfgadget van dit moment. Met de beste, nieuwste maar ook de meeste features ben je volledig up-to-date. Hiermee wordt golfen een echte belevenis.

De Garmin G8 is inmiddels opgevolgd door de Garmin G80, deze is te koop bij Bol.com