Garmin golfhorloges

Een Garmin golfhorloge draagt bij aan handige informatie die je kan gebruiken op de baan. Van nuttige informatie over de afstanden tot het voorspellen van de hindernissen. Vanuit Garmin zijn een aantal verschillende golfhorloges op de markt gebracht.

Garmin Approach S20

De Approach S20 is meer dan alleen een golfhorloge. Je kan het horloge gebruiken als activity tracker en smartwatch voor je smartphone. De Approach S20 is een extra licht model en is voorzien van 40.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen. Vier keer per jaar kan je het horloge gratis updaten. Je hoeft hiervoor geen abonnement af te sluiten en je horloge blijft up-to-date. De batterij is sterk verbeterd met 15 uur tijdens het golfen. Hierbij staat het horloge constant ingeschakeld in GPS modus. Als je het horloge enkel gebruikt als activity tracker, dan gaat de batterij 8 weken mee.

De Approach S20 is vooral ideaal omdat je direct voor je gaat afslaan uitgebreide informatie over de baan ontvangt. Het horloge meet nauwkeurig de afstanden op de green zodat je weet welke slag nodig is om het beste resultaat te behalen. De GPS tracker is zeer nauwkeurig en geeft je altijd juiste informatie. Het beeldscherm is van een hoge kwaliteit en geeft het layout van de green perfect weer. Je kan direct in één oogopslag evt. hindernissen zien en de afstanden tot de doglegs en layups.

Natuurlijk is het ook leuk om automatisch je score bij te houden en dit kan met de Approach S20. Jouw scores kan je eventueel online uploaden en delen met je golfvrienden. Eventueel kan je met de Approach S20 lid worden van de Garmin Connect golfcommunity. Jouw statistieken kunnen vergeleken worden met andere spelers. Daarnaast zie je direct het beste resultaat op de baan van andere spelers.

De Approach S20 is eigenlijk een golfhorloge en smartwatch in één. Je kan op het horloge smsberichten, e-mails en meldingen ontvangen. Bij dagelijks gebruik kan je andere activiteiten bijhouden zoals stappen tellen. Dankzij TruSwing is het mogelijk om jouw swing te analyseren. Op het horloge kan je de belangrijke swingstatistieken inzien.

De Garmin Approach S20 is te koop bij Jumbo Golf

Garmin Approach S6

Garmin Approach S6

Garmin Approach S6

De Approach S6 is een luxe uitvoering uit de collectie Garmin golfhorloges. Het horloge is voorzien van een high-resolutie kleuren touchscreen. Het is mogelijk om de golfbaan met kleurenscherm te verkennen. Met het Garmin golfhorloge kan je de exacte afstanden op de green berekenen bij meer dan 40.000 verschillende internationale golfbanen. Het touchscreen is handschoenvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Naast het analyseren van de afstanden en resultaten is het mogelijk om je swing en tempo te verbeteren dankzij het golfhorloge. Het horloge is voorzien van verschillende swingfuncties om jouw swing te analyseren. Het horloge meet o.a. de snelheid en afstanden waarmee je afslaat. Je kan tijdens de wedstrijd jouw slagen analyseren en aanpassen.

De handige kleurenkaarten geven duidelijk weer waar de hindernissen zitten en de pinposities zich bevinden. Het is mogelijk om de pin te verplaatsen als je bijvoorbeeld buiten de green moet afslaan.

Met de Approach S6 kan je direct je scores en handicapscore bijhouden. Jouw scores kan je uitgebreid analyseren op je computer en delen. Je kan ook per ronde bekijken of jouw statistieken verbeterd zijn. Dankzij Garmin Connect heb je toegang tot de golfcommunity. Je kan direct zien wat de beste scores zijn en eventueel jouw scores delen en vergelijken met je golfvrienden.

De Approach S6 is een stijlvol horloge die je dagelijks kan gebruiken. Naast het weergeven van de tijd kan je berichten van je smartphone ontvangen en direct weergeven. Je blijft zo op de hoogte zelfs op de fairway.

De Garmin Approach S6 is niet meer te koop, lees onze Garmin S60 review over zijn opvolger!

Garmin Approach S4

Garmin Approach S4

Garmin Approach S4

De Approach S4 is een zeer nauwkeurig golfhorloge van Garmin. Ronde na ronde kan je met precisie een gokje wagen. Het aanraakscherm is van een hoge resolutie. Dankzij het aanraakscherm is het eenvoudiger om instellingen te wijzigen op de Approach S4. Op het horloge zitten meer dan 40.000 golfbanen voorgeprogrammeerd in binnen en buitenland. 4x per jaar kan je gebruik maken van gratis kaartupdates zonder dat je verplicht bent een abonnement te nemen.

Het Garmin golfhorloge maakt een nauwkeurige analyse van begin tot eind. Je kan direct nauwkeurig afstanden meten tot aan de green, maar ook dogleg afstanden. Als je de bal goed slaat dan meet het horloge direct welke afstand je hebt afgelegd. Eventueel kan je deze statistieken delen met je vrienden. Het Garmin golfhorloge houdt uitgebreide statistieken bij over je prestaties. Je kan deze gegevens uitlezen op de computer of direct gebruiken op de baan om je prestaties te verbeteren.

Dankzij smart notificaties kan je de Approach S4 als smartwatch gebruiken. Je ontvangt op je horloge meldingen van tekstberichten, e-mails en waarschuwingen. Dankzij de verbeterde batterijprestaties gaat het horloge 10 uur lang actief mee op de green. Als je het golfhorloge in horlogemodus gebruikt dan gaat de batterij 6 weken mee.

Dankzij Greenview heb je een duidelijk overzicht van de golfbaan. Het is mogelijk om op de plattegrond de pin te verplaatsen. Dit is handig als je eigenlijk buiten de green staat en weer binnen de lijnen wil golfen. Dit soort trucjes zijn vooral handig bij een Par-3. Je krijgt nauwkeurige informatie over de afstand die nodig is voor het beste resultaat.

De Garmin Approach S4 is te koop bij Jumbo Golf

Garmin Approach S2

Garmin golfhorloges

Garmin Approach S2

De Approach S2 is de voordeligste uitvoering uit de Garmin golfhorloges collectie. Dit model is voorzien van meer dan 40.000 banen en heeft garantie op levenslange updates. Op het horloge kan je een digitale scorekaart bijhouden, zodat je precies weet hoe je ervoor staat. In het horloge zit een digitale afstandsmeter. Je kan de afstanden van het begin tot het midden meten en tot het einde van de green.

De Approach S2 zit comfortabel en het is mogelijk om het horloge te combineren met verschillende polsbandjes. Het horloge voelt ligt aan waardoor het geen belasting is om dagelijks te dragen. Voordat je kan beginnen aan het spel ben je niet verplicht om lastige instellingen in te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is het horloge inschakelen en direct wordt de baan en de herkend.

Na afloop van een potje golf heb je de mogelijkheid om jouw golfscores te delen met je vrienden. Je kan ze online zetten en opscheppen over je prestaties. Je kan ook meteen zien of je vooruitgang geboekt hebt op de nieuwe golfbaan bij jouw in de buurt.