Garmin S20 golfhorloge review

Het Garmin S20 golfhorloge ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook het ideale golfgadget. Dit lichtgewicht horloge kan gebruikt worden om nuttige informatie te delen op de baan. Op het horloge staan meer dan 40.000 golfbanen in binnen- en buitenland. Dankzij het horloge weet je precies de afstand van de tee tot aan de green. Eventuele obstakels worden direct weergegeven zodat je goed voorbereid aan de hole staat. Voordat je gaat beginnen met afslaan krijg je al informatie door. Het beeldscherm is van een hoge resolutie en laat je direct alle afstanden tot de green zien. Naast hindernissen worden doglegs en layups gedetailleerd weergegeven. Je bent zo perfect voorbereid voordat je definitief gaat afslaan. Je krijgt zo het vertrouwen om op de juiste manier te gaan afslaan dankzij de Garmin Approach S20.

De Garmin S20 is niet meer te koop, wij raden de Garmin S12 of Garmin S42 aan als een goed alternatief.

Analyseer je afslag

Het is belangrijk om kritisch op jezelf te zijn om vooruit te komen in de golfsport. De Garmin Approach S20 analyseert iedere slag die je maakt, zodat je met een kritische blik naar je spel kan kijken. Autoshot maakt telkens duidelijke analyses van je afslag. Vervolgens kan je na afloop jouw ronde analyseren met Garmin Connect. Dankzij de duidelijke statistieken die verzameld worden kan je eenvoudig je techniek verbeteren.

Garmin Connect

Met de Garmin Approach S20 krijg je meteen toegang tot Garmin Connect. Dit is een online golf community waar je jouw prestaties kan vergelijken met andere leden. Je kan bijvoorbeeld kijken wat de prestaties van je vrienden zijn op je favoriete golfbaan. Daarnaast zal Garmin Connect jouw eigen prestaties analyseren. Zo zie je precies of je afslag verbeterd is of als je vooruit gaat op je favoriete golfbaan.  Je kan jouw verbeteringen bijhouden bij iedere baan waar je speelt. Dit kan zelfs tijdens een vakantie in het buitenland. Je kan dan kijken of je volgend jaar verbeterd bent vergeleken met vorig jaar.

Score bijhouden

Geen gedoe meer met scoreboekjes de Garmin S20 zorgt ervoor dat jouw score nauwkeurig wordt bijgehouden. Dit gebeurt automatisch zodra je begint met afslaan. Het GPS horloge herkent direct de baan en de hole waar je gaat afslaan. Eventueel kan je na afloop jouw scores uploaden via Garmin Connect. Zo kun je direct je golfscore vergelijken met de score van je vrienden.

Smartwatch

Je kan de Garmin S20 buiten de golfbaan blijven gebruiken als smartwatch. Je kan jouw smartphone koppelen aan het golfhorloge en zo sms-berichten, e-mails en meldingen op je horloge ontvangen. Je kan je smartphone gewoon in je golftas laten zitten en geen enkele melding missen. Het is mogelijk om dankzij Bluetooth de mailtjes en berichtjes direct te lezen op je horloge. In het horloge zit een activity tracker om bij te dragen aan een gezonde leefstijl. De activity tracker meet de afstanden die je aflegt op een dag. Deze afstanden worden gemeten op o.a. de golfbaan, maar ook tijdens een wandeling door het park. Ook kan het horloge gedragen worden tijdens het zwemmen. De smartwatch kan tot een diepte van 50 meter onderwater.

Voorzien van een krachtige batterij

Als je de Garmin S20 zowel als golfhorloge en smartwatch gaat gebruiken is een krachtige batterij belangrijk. Het golfhorloge is voorzien van een lithium-ion batterij. In GPS modus kan het horloge tot wel 15 uur volhouden. Je kan gerust een compleet weekend gaan golfen met je vrienden. Als je Garmin S20 alleen als horloge gaat gebruiken dan kan de batterij tot wel 8 weken mee. Je kan hierbij gewoon gebruik maken van de activity tracker.

Garmin Approach S20 kopen

De Garmin Approach S20 is nergens meer te koop, wij raden aan te kiezen voor een ander model van Garmin.