Garmin S4 golfhorloge

Een golfhorloge is een handig hulpmiddel om je golfspel te verbeteren. Met de Garmin S4 kun je jouw spel uitgebreid analyseren en je golfspel aanpassen aan de gedetailleerde afstanden. Hierdoor kun je je spel flink gaan verbeteren. Dit horloge is een absolute must have voor de moderne golfer.

Update: Inmiddels is de Garmin S4 niet meer te koop, lees voor de nieuwste modellen: Beste GPS golfhorloges van 2023

Wereldwijde golfbanen beschikbaar

Op de Garmin Approach S4 staan maar liefst 30.000 golfbanen over de hele wereld geprogrammeerd. En dat niet alleen, want je krijgt ook levenslang gratis updates. Het touchscreen is speciaal voor het horloge gemaakt en is ook met zonlicht goed leesbaar. Verder kun je het aanraken met een golfhandschoen. Je ziet: aan alles is gedacht bij de ontwikkeling van dit golfhorloge. De hoge resolutie laat je goed de green bekijken. Zo kun je afstanden bepalen, de pin positioneren en hindernissen of bunkers aangeven. Dit vergemakkelijkt je spel en je strategie behoorlijk.

Statistieken bijhouden

Met de Garmin S4 kun je ook je eigen statistieken bijhouden. Zo kun je zien of je vooruitgang boekt. Je kunt bijvoorbeeld je putts per ronde blijven zien. Het is eveneens mogelijk om de resultaten te downloaden en deze eventueel uit te printen, mocht je de gegevens ook op papier willen hebben.

Smartphone connectie

Het is wat onhandig om je smartphone tijdens je golfsessie bij je te steken, maar als je deze in je tas laat mis je misschien belangrijke berichten. Met de Garmin S4 heb je dit probleem niet meer. Het golfhorloge kan functioneren als een draadloze extensie van je smartphone. Zo krijg je toch alle belangrijke meldingen en berichten binnen zonder dat je je mobiele telefoon bij de hand hoeft te hebben.

Batterij met lange levensduur

De batterijduur van dit golfhorloge is zeker goed te noemen. Zo kun je verschillende rondes spelen alvorens deze opnieuw opgeladen moet worden. Als je de volledige GPS functie hebt aanstaan kan het horloge maximaal 10 uur aanstaan. Gebruik je het Garmin Approach S4 horloge als normaal horloge, dan is dat tot 6 weken.

Horloge

Je zou het bijna vergeten, maar een golfhorloge is natuurlijk ook gewoon een horloge. De Garmin S4 komt in verschillende uitvoeringen en is ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het is een stijlvol horloge. Behalve de nodige snufjes voor het golfen beschikt het horloge ook over een afstandsmeter. Een soort stappenteller waarmee je kunt zien hoe lang en ver je loopt. Ook handig als je een fervent hardloper bent dus.