Garmin S5 golfhorloge

Een golfhorloge is precies wat je nodig hebt als je serieus met golf bezig bent. Het helpt je om je strategie te bepalen en je valkuilen goed in kaart te brengen. Het is dus het ideale cadeau voor jezelf of voor een goede vriend of vriendin. Met het Garmin S5 golfhorloge verbeter je gegarandeerd je golfprestaties.

Niet meer verkrijgbaar

De Garmin S5 is niet meer verkrijgbaar. De opvolgers zijn de Garmin Approach S60, Garmin Approach S40 en Garmin Approach S20

Kleurenscherm

Het Garmin S5 golfhorloge heeft een speciaal kleurenscherm. Met dit touchscreen, dat een hoge resolutie heeft, heb je een precies overzicht. Zo zie je de tee-box, fairway en green duidelijk aangegeven met de juiste afstanden erbij. Ook is het scherm te bedienen terwijl je je golfhandschoenen aan hebt en kan het scherm goed tegen fel zonlicht. Je hoeft dus niet te turen om het golfhorloge goed te kunnen gebruiken.

Pin verplaatsen

De locatie van de pin (vlag) op de green kun je verplaatsen. Hierdoor worden dan ook meteen de afstanden aangepast. Zo kun je al op voorhand je strategie bepalen. Ook kun je score en je handicaps bijgehouden worden met de Garmin S5. Je kan de afstand van je slagen opmeten. De scorekaarten hebben de bekende Strokeplay en Stableford als opties. De statistiekfunctie houdt alles heel precies voor je bij.

Garmin Connect

Via Garmin Connect kun je je score bekijken en je resultaten analyseren van Garmin golfhorloges. Ook kun je jouw resultaten met die van andere spelers vergelijken. Verbeteringen van bijvoorbeeld je score of handicap kun je zo ook in een oogopslag zien. De resultaten kun je ook op je eigen computer downloaden, zodat je eventueel kunt printen of bewaren.

Meldingen krijgen

En wat handig is met dit horloge: door een connectie met je smartphone hoef je je berichtjes niet te missen. Je kunt het golfhorloge zo instellen dat je de berichten op je Garmin S5 ook kunt lezen. Je telefoon kun je in je tas of zak laten.

Batterijduur

De duur van de batterij van dit golfhorloge is lang. Dit maakt je spel heel wat zorgelozer. Je weet zeker dat je horloge niet uitvalt tijdens een moeilijke hole. Het is dus een betrouwbaar gadget en kan wel 10 uur lang mee met volledig GPS gebruik. Als het als normaal horloge gebruikt, kan de Garmin S5 tot wel 12 weken zonder opladen gebruikt worden. Met de stijlvolle look is het ook als horloge een goede keuze.

De Garmin S5 is niet meer te koop, de Garmin S40 en Garmin S60 zijn een goed alternatief met nog meer functies en een mooier design. Vind je deze golfhorloges iets te duur dan raden wij de Garmin S20 aan. Deze heeft op het kleurenscherm na ook veel functies die de Garmin S5 ook heeft. Lees ook de volgende blogs: