Getest: Skycaddie Watch Linx Review

De Skycaddie Watch Linx is op dit moment één van de meest betrouwbare golfhorloges van dit moment! Dit unieke GPS horloge is uitgerust met de laatste technieken om jouw prestaties te verbeteren. Als je eenmaal gebruik gemaakt hebt van het horloge, zie je meteen de toegevoegde waarde van golfen met een golfhorloge. Één van de grote voordelen van de Skycaddie Watch Linx is dat er een gratis mobiele app beschikbaar is waarmee je je golfhorloge eenvoudig koppelt met je smartphone. Tijd dus voor een Skycaddie review van Onlinegolfer.nl.

Golfbanen over de hele wereld

Wereldwijd kan de Skycaddie Watch Linx als golfhorloge worden ingezet. Het horloge is voorzien van 34.000 kaarten van golfbanen. De kaarten zijn eenvoudig af te lezen en weergegeven met grote nummers. Het horloge heeft een dynamisch systeem waarmee de afmetingen tot de green nauwkeurig berekend worden. Je weet zo precies hoe hard je moet slaan en kunt eenvoudiger de te gebruiken golfclub kiezen. Obstakels worden ook herkend en de afstand tot het obstakel wordt ook nauwkeurig berekend.

Sporten met de Skycaddie Watch Linx

Het is natuurlijk belangrijk om in een optimale conditie te blijven tijdens het golfen. Naast het berekenen van golfposities kan het horloge ook gebruikt worden om mee te sporten. Je kan het horloge gebruiken tijdens een wandeling, hardlopen of fietsen. Het horloge zal in de gaten houden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je activiteit of hoeveel stappen je zet op een dag. Natuurlijk kan je ook bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het golfen!

Digitaal scoreboard met de Skycaddie

De Skycaddie Watch Linx is voorzien van een digitaal scorebord en kan eventueel synchroniseren met andere Skycaddie golfhorloges in de buurt. Voor het bijhouden van je score voer je je handicap in en kan je bijhouden wat je scores zijn. Je kan de scores ook vergelijken met wat normaal is voor jouw handicap en wat de beste score is bij een bepaalde par. Iedere ronde wordt je score automatisch bijgehouden zo weet je precies wat je aan het einde van de dag voor een score hebt.

Ontvang smsjes via je golfwatch

Het is mogelijk om via Bluetooth je smartphone te koppelen aan de Skycaddie Watch Linx. Dankzij deze koppeling krijg je automatisch sms berichten binnen die je direct kan lezen op je horloge. Naast sms berichten krijg je ook een berichtje als iemand je heeft proberen te bellen tijdens het golfen. Je weet zo direct of dit belangrijk is of dat je nog even een rondje golf kan spelen.

Maak gebruik van de gratis SkyGolf Mobile App

Als je in het bezit bent van een Skycaddie Watch Linx dan kan je gratis gebruik maken van de Skygolf Mobile App. Je betaalt hiervoor geen jaarlijks bedrag en met deze app kan je de kaarten op je golfhorloge up-to-date houden. Met de App kan je tevens alle statistieken bijhouden en vergelijken met andere golfers. Je kan zo zien op welke punten je nog kan verbeteren om je handicap te verbeteren. Daarnaast krijg je ook nog meer inzicht in de verschillende banen en het verloop van de banen. De App is zelfs voorzien van handige informatie zoals de dresscode op de baan.

Skycaddie een aanrader?

De Skycaddie Watch Linx is goed in wat het moet doen. Toch zouden wij het op dit moment niet meer als beste golfhorloge uitroepen. Garmin en Samsung zijn inmiddels verder in het ontwikkelen van golfhorloges met nog meer functionaliteiten en mooiere weergaves van de baan.