Goedkope golfballen

De meeste golfers raken regelmatig golfballen kwijt. Sommige golfers zijn langer bezig met het zoeken naar golfballen, dan dat ze aan het golfen zijn. Deze golfers zal dit blog over goedkope golfballen zeker aanspreken. Waar zijn de goedkoopste golfballen te koop? Dit blog draait om de zoektocht naar de goedkoopste golfbal. We zetten in dit blog de golfshops met de beste golfbal aanbiedingen op een rijtje voor je. Ook hebben we een aantal leuke tips om veel geld te besparen op de aanschaf van golfballen.

TipKijk regelmatig in de bosjes en het hoge gras naast de baan, op deze plekken vind je de meeste verloren golfballen van de beste merken!

Waar koop je de goedkoopste golfballen?

We hebben de populaire shops met goedkope golfballen voor je nagelopen op zoek naar waar je nou per bal het goedkoopste uit bent. Daarbij hebben we niet gekeken naar merk en soort bal. Het is dus her en der appels met peren vergelijken, dat begrijpen we. Maar voor de beginnende golfer is dit wellicht een handige lijst met de goedkoopste golfballen bij verschillende webshops.

Ook verkopen een aantal shops lakeballs (vijverballen) tegen erg scherpe prijzen. Deze pakketjes bestaan uit verschillende soorten gerecyclede ballen van diverse topmerken die zijn gerepareerd. De kwaliteit van deze golfballen is prima en de ballen zijn nog erg goed te gebruiken voor de (hobby) golfer.

Hier betaal je het minst per golfbal:

Decathlon

Amazon

Bol.com

Tip 2: Probeer eens een setje lakeballs, deze gerepareerde golfballen zien er vaak uit als nieuw en de meeste golfers merken het verschil niet met nieuwe ballen! Je bespaart al snel 66 % in vergelijking met nieuwe golfballen.

Goedkope lakeballs / vijvergolfballen

Het goedkoopst zijn de lakeballs. De meeste aangeboden vijverballen zijn waar nodig gerepareerd en onderverdeeld in verschillende klassen, waarbij “Klasse A” staat voor de minste kwaliteit en “Klasse AAAA” staat voor de beste kwaliteit gerepareerde golfballen. Golfballen van de AAAA klasse zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Je hebt de keuze uit een mix van verschillende merken, maar van populaire merken als Titleist, Callaway en Pinnacle zijn ook speciale pakketten verkrijgbaar voor nog geen derde van de nieuwprijs.

Wij raden aan om lakeballs van onder meer Titleist, Callaway en Pinnacle te bestellen bij Amazon.

Goedkope Titleist golfballen

De golfballen van Titleist zijn erg populair bij de Tourprofessionals. Met name de Titleist Pro V1 en Pro V1x is favoriet bij de golfpro’s. Voor de beginnende golfer is de keuze voor een golfbal iets minder relevant, zorg er eerst maar voor dat je überhaupt controle krijgt bij het afslaan.

Ben je echter serieuzer bezig met de sport en heb je je golftas inmiddels gevuld met de beste clubs, dan is het nu tijd om te overwegen om ook de keuze voor een golfbal serieus te nemen. De keuze voor een vast merk en type bal is dan ook erg belangrijk. Ga je net als de golfprofessionals voor de Titleist Pro V1, dan wil je uiteraard niet de hoofdprijs betalen. We hebben dan ook alvast voor je onderzocht waar de beste Titleist Pro V1 aanbiedingen te vinden zijn online.

Goedkoop kennismaken met de Titleist Pro V1, kijk dan eens naar de gerecyclede Titleist Pro V1 golfballen. Met name de golfballen met een AAAA klasse zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden. Wel kan het gaan om een ouder model, dan de golfballen die op dit moment nieuw bij de golfshops worden aangeboden.

ShopTitleist Pro V1 Titleist Pro V1x
DecathlonNieuw: 4,99 euro per bal
bij aanschaf van 12 golfballen (59,99 euro)
Tweedehands: V.a. 1,56 per stuk
Nieuw: 4,99 euro per bal
bij aanschaf van 12 golfballen (59,99 euro)
AmazonNieuw: 4,71 euro per bal
bij aanschaf van 12 golfballen (56,58 euro)
Gerecycled: Ca. 1.99 euro*
bij aanschaf van 50 lake balls
Nieuw: 4,41 euro per bal
bij aanschaf van 12 golfballen (53,- euro)
Lakeballs: C.a. 1,99 euro

*Let op: Bij gerecyclede ballen kan het gaan om modellen van verschillende jaren