Goedkope golfkleding aanbiedingen

In dit artikel een overzicht van de beste webshops met goedkope golfkleding en golfkleding aanbiedingen. Ben je op zoek naar nieuwe golfkleding voor het aankomende golfseizoen, maar ben je niet van plan om de hoofdprijs te betalen voor golfkleding, dan geven wij je in dit artikel graag tips voor het kopen van goedkope golfkleding. Per webshop zullen we bespreken welke golfmerken ze aanbieden en of de golfkleding aanbiedingen de moeite waard zijn. Iedere webshop wil gedurende het jaar af van de oude golfkledingcollectie om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Toch is de kwaliteit van oudere golfkleding meestal vergelijkbaar met de nieuwe collectie golfkleding. De kortingen die worden aangeboden lopen op tot wel 70 % van de oorspronkelijke prijs. Bij onderstaande webshops kun je goedkope golfkleding kopen of is op dit moment golfkleding in de aanbieding.

Jumbo Golf

De grootste golfwinkel van Nederland is Jumbo Golfwereld, inderdaad een zusje van de bekende supermarktketen. Met negen fysieke winkels door heel het land is het ook meteen één van de bekendste golfwinkels. Jumbo Golfwereld heeft ook online het grootste aanbod in de webshop Jumbo Golf. Indien het artikel op voorraad is heb je het de volgende werkdag al in huis. Verzending is boven de 75 euro gratis Mocht het product om wat voor reden toch niet zijn wat je er van verwacht had, dan is het mogelijk om de producten gratis in de winkels te retourneren.

Jumbo Golf heeft goedkope golfkleding voor heren & dames

Daka

Daka is één van de grootste sportwinkels van Nederland met ook veel golfkleding en andere golfartikelen. Daka staat bekend om de zeer scherp afgeprijsde sportkleding. Ze hebben dan ook veel goedkope golfkleding in de aanbieding van merken als Adidas, Nike, Falcon en Under Armour. De kortingen variëren tussen de 10 tot 50 %. Vanaf 95 euro zijn de verzendkosten gratis bij Daka, lager dan 95 euro zijn de verzendkosten 4,95 euro.

Daka heeft goedkope golfkleding voor Heren en Dames

Decathlon

Decathlon maakt golfkleding betaalbaar met het eigen merk Inesis. Dit golfmerk heeft alle soorten goedkope golfkleding. Er is een groot aanbod van onder meer golfpolo’s, golftruien, golfbroeken en golfjacks. De prijs van het eigen merk ligt stukken lager dan grote golfmerken als Adidas en Nike. Desondanks is de kwaliteit van sportkleding van Decathlon over het algemeen prima.

Decathlon heeft goedkope golfkleding voor dames en heren