Goedkope golfkleding aanbiedingen

In dit artikel een overzicht van de beste golfshops met goedkope golfkleding en golfkleding aanbiedingen. Ben je op zoek naar nieuwe golfkleding voor het aankomende golfseizoen, maar ben je niet van plan om de hoofdprijs te betalen voor golfkleding, dan geven wij je in dit artikel graag tips voor het kopen van goedkope golfkleding. Per webshop zullen we bespreken welke golfmerken ze aanbieden en of de golfkleding aanbiedingen de moeite waard zijn. Iedere webshop wil gedurende het jaar af van de oude golfkledingcollectie om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Toch is de kwaliteit van oudere golfkleding meestal vergelijkbaar met de nieuwe collectie golfkleding. De kortingen die worden aangeboden lopen op tot wel 70 % van de oorspronkelijke prijs. Bij onderstaande webshops kun je goedkope golfkleding kopen of is op dit moment golfkleding in de aanbieding.

Bol.com

Bol.com is de grootste online shop van Nederland met ook veel golfkleding en andere golfartikelen. Bol.com heeft regelmatig aanbiedingen en afgeprijsde golfkleding. Ze hebben dan ook veel goedkope golfkleding in de aanbieding van merken als Adidas, Nike, Callaway, en Under Armour. De kortingen variëren tussen de 10 tot 50 %. Vanaf 20,- euro zijn de verzendkosten gratis en ook retourneren is gratis.

Bol.com heeft goedkope golfkleding voor Heren en Dames

Decathlon

Decathlon maakt golfkleding betaalbaar met het eigen merk Inesis. Dit golfmerk heeft alle soorten goedkope golfkleding. Er is een groot aanbod van onder meer golfpolo’s, golftruien, golfbroeken en golfjacks. De prijs van het eigen merk ligt stukken lager dan grote golfmerken als Adidas en Nike. Desondanks is de kwaliteit van sportkleding van Decathlon over het algemeen prima.

Decathlon heeft goedkope golfkleding voor dames en heren

Goedkope Nike golfkleding

In de officiële webshop van Nike, kan je Nike golfkleding en golfschoenen met een hoge korting kopen in de sale. Deze Nike golf sale bestaat onder meer uit golfschoenen, golfjacks, golfpolo’s, golfbroeken en golfjurkjes. Tijdens de sale zijn er aanbiedingen met kortingen tot wel 50 %. Je moet soms wel geluk hebben dat je maat nog beschikbaar is, maar over het algemeen zijn er nog veel maten beschikbaar.

Nike heeft goedkope golfkleding voor dames, heren en kinderen

Goedkope Adidas golfkleding

In de Adidas golfkleding outlet kom je regelmatig leuke aanbiedingen tegen met kortingen tot wel 40 %. Adidas heeft meerdere golfschoenen, golfbroeken, golfjacks, golftruien en golfpolo’s.

Adidas heeft goedkope golfkleding voor dames, heren en kinderen

Jumbo Golf

De grootste golfwinkel van Nederland is Jumbo Golf, inderdaad een zusje van de bekende supermarktketen. Met negen fysieke winkels door heel het land is het ook meteen één van de bekendste golfwinkels. Jumbo Golf heeft ook online het grootste aanbod in de webshop Jumbo Golf. Indien het artikel op voorraad is heb je het de volgende werkdag al in huis. Verzending is boven de 40 euro gratis. Mocht het product om wat voor reden toch niet zijn wat je er van verwacht had, dan is het mogelijk om de producten gratis in de winkels te retourneren.

Heeft een kledingstuk bij Jumbo Golf een ‘2e halve prijs label’ dan krijg je het goedkoopste artikel voor de helft van de prijs als je twee kledingstukken met dit label koopt.

Jumbo Golf heeft goedkope golfkleding voor heren & dames