Goedkope golfschoenen

Golfen wordt vaak ervaren als een dure sport. Toch kan je als je slim je golfset en golfkleding koopt de kosten laag houden. We bespraken al eerder waar je een goedkope golfset en goedkope golfkleding kon kopen, nu besteden we aandacht aan goedkope golfschoenen. Golfschoenen zijn naast je golfset toch de belangrijkste aankoop die je doet alvorens je gaat golfen. Golfschoenen zorgen er namelijk voor dat je voldoende grip hebt op de baan en ook tijdens de afslag de juiste beweging kunt maken voor een goede swing. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van goedkope golfschoenen. Want goedkoop is vaak duurkoop, maar niet als je onze tips in acht neemt bij het kopen van goedkope golfschoenen. Tot slot geven we je een overzicht van de webshops met de goedkoopste golfschoen aanbiedingen.

Waar moet je op letten bij het kopen van golfschoenen?

  • Zorg dat je golfschoenen spikes hebben die makkelijk te vervangen zijn. De spikes zorgen voor grip en als je de spikes niet eenvoudig kunt vervangen gaan de golfschoenen vaak niet lang mee. Uiteraard zijn golfschoenen met kleine noppen van plastic ook zeer geschikt, deze noppen slijten langzamer dan spikes.
  • Zorg dat de golfschoenen voldoende ondersteuning en comfort bieden om blessures te voorkomen.
  • Naast dat het erg belangrijk is dat golfschoenen waterdicht of waterafstotend zijn, is het ook belangrijk dat ze ademen, zodat transpiratievocht naar buiten kan worden afgevoerd. Hiermee voorkom je blaren.
  • Kies een golfschoen van een gerenommeerd golfmerk als Adidas, Nike, Footjoy, Puma, Ecco of Callaway.
  • Koop voor de zomer en winter verschillende schoenen. In de zomer wil je verkoelende schoenen terwijl je in de winter juist golfschoenen wilt die bescherming bieden tegen de kou.

Goedkope golfschoenen

Je bent gek als je tegenwoordig de normale prijs betaald voor een golfschoen. Het internet staat vol met golfschoen aanbiedingen en webshops houden regelmatig een golfschoenen sale. Onderstaande webshops hebben regelmatig goedkope golfschoenen in de outlet of op de golfschoenen aanbiedingen pagina.

Onze favoriete webshops voor goedkope golfschoenen: