Golf Black Friday

Kijk jij dit jaar ook al uit naar Black Friday voor het scoren van golfkleding, golfclubs en golfhorloges? Op 24 november is het weer zover, naar Amerikaanse traditie worden op deze dag en het hele weekend veel golf artikelen tegen extreem lage prijzen verkocht. Met name online troeven de webshops elkaar af met verschillende golf aanbiedingen.

De verwachting is dat ook dit jaar de golfhorloges met Black Friday tegen lage prijzen worden aangeboden. Het perfecte moment om jezelf te verwennen met een nieuw golfhorloge of alvast inkopen te doen voor de kerst.

Ook golfkleding, golfclubs en golfballen zijn met Black Friday vaak goedkoper dan normaal. In dit blog tonen we op Black Friday de beste aanbiedingen per webshop met merken als Titleist, Callaway, Footjoy, Taylormade en Wilson, zodat je altijd de beste prijs hebt voor je golf artikelen. Ook de golftrolleys van merken als Clickgear, Jucad, Motocaddy, Powakaddy en TICAD verwachten we een aantal Black Friday deals mee.

Black Friday golf aanbiedingen

Op dit moment zijn de aanbiedingen van de verschillende golf webshops tijdens Black Friday bij ons al bekend. We mogen deze echter pas op de website zetten tijdens Black Friday, kom dan dus terug voor de beste golf aanbiedingen tijdens Black Friday 2023.

  • Adidas heeft tot 50 % korting op Adidas golfkleding en Adidas golfschoenen.

Jumbo Golf Black Friday deals 2023

Jumbo Golf heeft tijdens Black Friday hoge korting op de Callaway, Garmin, Titleist, Ping en golfkleding van onder meer Nike, Adidas en Footjoy. De Jumbo Golf Black Friday deals zijn dan ook een mooi moment om een nieuwe golfset, driver of golfclubs aan te schaffen. Maar ook op golfkleding en golfschoenen krijg je dit jaar een hoge korting. Vaak gaat het om de collectie van afgelopen jaar, die plaats moet maken voor de collectie van volgend jaar. De kwaliteit van deze kleding is hetzelfde en ook de golfclubs verschillen vaak slechts op kleine details met de nieuwe collectie.

Ga naar Jumbo Golf

Callaway Black Friday deals

Het merk Callaway is één van de populairste golfmerken tijdens Black Friday. We verwachten onder meer Black Friday aanbiedingen met de Callaway Big Bertha en Callaway Epic drivers.

Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was Black Friday een groot succes. Het was online de drukste dag van het jaar voor golf webshops die meededen met Black Friday. Naast Jumbo Golf waren ook webshops als Decathlon, Bol.com en Coolblue actief tijdens Black Friday. De prijzen van Garmin golfhorloges gingen omlaag tot wel 20 %. Ook golfclubs, golfballen, golftrolleys, golfkleding en golfschoenen werden met kortingen tot wel 70 % aangeboden in de verschillende webshops. Vorig jaar bleek wel dat er een strak OP = OP beleid geldt voor de aanbiedingen. Zorg dus dat je van tevoren al nadenkt over wat je wilt gaan aanschaffen met Black Friday zodat je niet te lang hoeft na te denken over of je iets wilt kopen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. In Amerika is Black Friday het weekend voor Thanksgiving, een moment dat Amerikanen massaal inkopen doen. De winkels in de winkelstraat begonnen met Black Friday, waarbij een beperkte voorraad van producten werd verkocht met een hoge korting. Dit zorgde voor lange rijen van mensen die dat ene product wilden kopen voordat het uitverkocht was. Inmiddels doen ook de webshops mee met Black Friday en is de hype overgewaaid naar Nederland, waar vrijwel geen webshop meer te vinden is die niet meedoet. In plaats van een dag is het in Nederland meestal het gehele weekend dat er aanbiedingen gelden. Ook voor golf Black Friday aanbiedingen kan je de afgelopen jaren prima terecht voor de hoogste kortingen.