Golf Black Friday 2019

Black Friday Golf aanbiedingen

Kijk jij dit jaar ook al uit naar Black Friday voor het scoren van golfkleding, golfclubs en golfhorloges? Op 23 november is het weer zover, naar Amerikaanse traditie worden op deze dag en het hele weekend veel golf artikelen tegen extreem lage prijzen verkocht. Met name online troeven de webshops elkaar af met verschillende golf aanbiedingen. De verwachting is dat ook dit jaar de golfhorloges met Black Friday tegen lage prijzen worden aangeboden. Het perfecte moment om jezelf te verwennen met een nieuw golfhorloge of alvast inkopen te doen voor de kerst. Ook golfkleding, golfclubs en golfballen zijn met Black Friday vaak goedkoper dan normaal. In dit blog zetten we op Black Friday de beste aanbiedingen per webshop neer, zodat je altijd de beste prijs hebt voor je golf artikelen.

Black Friday golf aanbiedingen

Op dit moment zijn de aanbiedingen van de verschillende golf webshops tijdens Black Friday bij ons al bekend. We mogen deze echter pas op de website zetten tijdens Black Friday, kom dus op vrijdag 29 november terug voor de beste golf aanbiedingen tijdens Black Friday 2019.

Jumbo Golfwereld

Jumbo Golf heeft tijdens Black Friday hoge korting op de Callaway Big Bertha Epic, de Stewart golftrolley en de Sureshot Pinloc rangefinder. Daarnaast heeft het voor de jeugd een aantal clubs en golftassen in de aanbieding.

Ga naar Jumbo Golf

Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was Black Friday een groot succes. Het was online de drukste dag van het jaar voor golf webshops die meededen met Black Friday. Naast Jumbo Golf waren ook webshops als Decathlon, Bol.com en Coolblue actief tijdens Black Friday. De prijzen van golfhorloges liggen omlaag tot wel 40 %. Ook golfclubs, golfballen, golftrolleys, golfkleding en golfschoenen werden met kortingen tot wel 70 % aangeboden in de verschillende webshops. Vorig jaar bleek wel dat er een strak OP = OP beleid geldt voor de aanbiedingen. Zorg dus dat je van tevoren al nadenkt over wat je wilt gaan aanschaffen met Black Friday zodat je meteen weer

Wat is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie. In Amerika is Black Friday het weekend voor Thanksgiving, een moment dat Amerikanen massaal inkopen doen. De winkels in de winkelstraat begonnen met Black Friday, waarbij een beperkte voorraad van producten werd verkocht met een hoge korting. Dit zorgde voor lange rijen van mensen die dat ene product wilden kopen voordat het uitverkocht was. Inmiddels doen ook de webshops mee met Black Friday en is de hype overgewaaid naar Nederland, waar vrijwel geen webshop meer te vinden is die niet meedoet. In plaats van een dag is het in Nederland meestal het gehele weekend dat er aanbiedingen gelden. Ook voor golf Black Friday aanbiedingen kan je de afgelopen jaren prima terecht voor de hoogste kortingen.