Golf shirts | Golfpolo’s

Volgens de golfkleding etiquette dien je een golf shirt te dragen met een kraagje. Het is dan ook logisch dat je in eerste instantie gaat kijken in je kledingkast naar je Tommy Hilfiger, Ralph Lauren en McGregor polo’s voor het vinden van een geschikt golf shirt. Toch zijn deze shirts niet geschikt om in te golfen. Zeker bij warm weer zal je bij een activiteit als golf al snel gaan transpireren. Door zweet zal de polo bij het maken van een swing gaan schuren, waardoor irritaties optreden.

Beste golfshirt en golfpolo

We adviseren je om een speciale golfpolo of golf shirt aan te schaffen dat geschikt is om in te sporten. De meeste golf shirts zijn gemaakt van materiaal dat droog blijft en beschermd bij warm weer. De stof ademt en zorgt voor een snelle afvoer van vocht uit het lichaam, hierdoor blijft het shirt droog en loop je niet 18 holes met een bezwete rug. Daarnaast zijn de polo’s flexibeler, waardoor je met meer gemak je swing kan maken. De pasmaat van een golfshirt is te vergelijken met de maat van je reguliere t-shirt en polo.

De volgende webshops hebben een grote collectie golfpolo’s en golf shirts:

Casual golfpolo’s van Fred Perry

Wil je na het golfen er fashion bij lopen om na afloop bijvoorbeeld een drankje te doen? Dan kunnen we de poloshirts van Fred Perry van harte aanbevelen. Het merk is sinds 1952 een groot succes, het jaar waarin de drievoudig Wimbledon winnaar Fred Perry, zijn poloshirt presenteerde. Met het, inmiddels bekende logo, gebaseerd op het originele logo van Wimbledom. De Fred Perry Poloshirts zijn o.a. verkrijgbaar in de Suitable winkels of online.