Tips voor het kopen van de beste golfbril op sterkte

Golfen met je gewone bril is niet altijd even handig. Je dagelijkse bril kan beslaan tijdens het golfen, hij kan van je neus zakken en er zit geen tint in zodat op zonnige dagen je zicht minder is. En een gewone zonnebril heeft weer niet de optimale sterkte. Klinkt dit bekend? Dan is het tijd voor een op maat gemaakte golfbril op sterkte. Een golfbril met glazen op sterkte bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij SpecialSpex.com kun je online een betaalbare golfbril op sterkte laten maken.

Een betaalbare golfbril op sterkte met gekromde glazen

Het grootste voordeel van een golfbril op sterkte van SpecialSpex is dat de glazen gekromd zijn. Hierdoor sluit de golf bril nauw aan met je gezicht en heb je geen last van wind of regen achter de bril waardoor je ogen minder gaan tranen. Bovendien zorgen de gekromde glazen voor een groot gezichtsveld zodat je ook vanuit jouw ooghoeken goed kan blijven zien. De gekromde glazen van een golfbril kunnen aan de binnenzijde worden voorzien van een anti-condens laag waardoor de bril niet zal beslaan op koude, regenachtige dagen.

Bij SpecialSpex vind je meer informatie over het online kopen van een golfbril op sterkte

Welke tint is het meest geschikt voor een golfbril?

Door het kiezen van de juiste tint in de glazen geeft een golfbril meer contrast. Glazen met een geel-bruine of een oranje tint blokkeren het blauwe licht en zorgen ervoor dat de kleur groen er meer uit springt. Dit helpt bij het inschatten van de positie van de vlag en het lezen van de green. Andere kleuren tint zoals grijs en groen zorgen voor een meer natuurlijk kleurbehoud en geven een rustiger beeld op zonnige dagen. En wil je graag wisselen tussen een gewone, heldere bril en een zonnebril? Met een golfbril op sterkte met meekleurende glazen heb je écht alles in één. De brillenglazen kleuren donker naarmate er meer zonlicht is waardoor je nooit hoeft te wisselen van bril.

Golfbril op sterkte

Welk montuur is het meest geschikt voor een golfbril op sterkte?

Bij SpecialSpex.com is er een ruime keuze aan monturen voor een golfbril van bekende merken zoals Nike, Julbo en Rudy Project. Het beste montuur voor een golfbril is er één die aan de onderzijde geen rand heeft wat ideaal is tijdens het op-teeen. De monturen zijn zeer licht in gewicht en de neussteun en binnenkant van de pootjes zijn voorzien van een zacht rubber waardoor de bril comfortabel draagt en niet afzakt.

Een golfbril met een leesdeel?

Tijdens het golfen is het ideaal als je je scorekaart kan invullen en direct de bal van je tegenstander kan volgen. Een glas met een vertedeel en een leesdeel is een absolute aanrader. Een multifocale golfbril heeft onderin het glas het leesgedeelte en bovenin het vertedeel. Door de stand van je ogen kijk je automatisch door het juiste deel en heb je op elke afstand scherp zicht.

Hoe kom je aan de juiste oogsterkte?

Bij SpecialSpex kunnen ze aan de hand van een kopie van de brilsterkte van je bestaande bril een golfbril maken. Je kunt de brilsterkte zelf invoeren of vragen of zij het voor je doen. Er staat een team van deskundige optometristen en opticiens online paraat om al je vragen te beantwoorden. Heb je een specifieke vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ze op via info@specialspex.com en ze staan je deskundig te woord!