Golfreizen

Golfreizen zijn de ideale vakanties voor golfers. Tijdens een golfvakantie komt een golfer tot volledige rust omgeven door een andere cultuur. Veel reisorganisaties bieden dan ook volledig verzorgde golfreizen aan in vrijwel alle delen van de wereld. Van Afrika tot Amerika en van Europa tot Azië, er is altijd wel een golfreis die bij je past. Bij de golfreizen naar Afrika, Azië en Amerika heb je ook vaak de mogelijkheid om met een rondreis mee te gaan. Je combineert het golfen dan met het verkennen van het land, een erg leuke en ontspannende manier om kennis te maken met een land. Ook is een handige manier om je golfspel te verbeteren, bij veel reisorganisaties heb je namelijk de mogelijkheid om ter plekke golfclinics van een golfpro te volgen. Ook is het mogelijk om ter plekke je GVB te halen in een versnelde golfcursus. In dit artikel geven we je een overzicht van de beste golfreisorganisaties.

Landal golfreizenLandal Greenparks

Ben je op zoek naar een vakantiepark dichtbij huis met golfbaan op loopafstand? Dan ben je bij Landal Greenparks aan het goede adres. Voor zowel gevorderde als beginnende golfers heeft Landal vakantieparken met een golfbaan op het park of op een golfbaan in de directe omgeving. Geen GVB (Golfvaardigheidsbewijs)? Haal je GVB op vakantie of ga naar een park met een Pitch & Putt golfbaan, waar een GVB niet verplicht is. Landal heeft golfparken in Noord-Holland, Limburg, Texel en Sauerland (Duitsland). De Landal parken in Drenthe, Winterberg en Bad Kleinkirchheim hebben in de directe omgeving een golfbaan.

Neem een kijkje op de site van Landal Greenparks

Pin High GolfreizenPin High Golftravel

Pin High Golftravel heeft met 271 golfreizen naar 26 landen het grootste aanbod golfreizen. Voor golfreizen in Afrika, Amerika, Azië en Europa kun je bij Pin High terecht. Er zijn ook een aantal golfreizen die naast golfen gericht zijn op culinair genieten of extra luxe. Ook heb je de mogelijkheid om je golfspel te verbeteren middels golfclinics van een golfpro en trainingstages op locatie. Gedurende het hele jaar zijn er scherp geprijsde last minutes te boeken bij Pin High.

Neem een kijkje op de site van Pin High golfreizen voor het volledige aanbod: www.pinhigh.nl