Golfschoenen Tiger Woods

Tiger Woods is weer helemaal terug op de golfbaan. Hij wint weer toernooien en won alweer zijn vijfde groene jasje voor het winnen van de Masters. Voor Tiger Woods moet alles top zijn, zo heeft hij de beste golfset en sinds kort ook zijn eigen lijn Tiger Woods golfschoenen. Zijn vaste kledingsponsor Nike bracht de Tiger Woods golfschoenen afgelopen voorjaar op de markt, zodat iedere golfer op dezelfde golfschoenen als Tiger Woods kan golfen. De vraag is echte of dit ook de golfschoenen zijn die Tiger Woods tijdens de Masters aan had? Wij vonden het dus tijd om uit te zoeken met welke golfschoenen Tiger Woods de Masters won.

Tiger Woods 71 FastFit

De Tiger Woods 71 FastFit golfschoenen bevatten de laatste technologieën van Nike. Met een zachte middenzool en foam demping wordt iedere stap op de golfbaan opgevangen. Uniek is de innovatieve veterloze sluiting. Dit FastFit systeem werkt door te trekken aan de bovenste band tot je een aantal klikken hoort ten teken dat de schoen vastzit. Door aan de kleinere rode band te trekken maak je de schoenen weer los. De banden zijn zo verdeeld over de schoen voor een verdeelde druk op de voeten. De golfschoenen zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

Tiger Woods Golfschoene

Nike Golf Tour Premiere

Ondanks dat de Tiger Woods 71 FastFit is vernoemd naar de bekende golfer, is dit niet de golfschoen waarop hij zijn laatste masters won. Als we de beelden van het toernooi goed bekijken, dan zien we dat Woods Nike Golf Tour Premiere golfschoenen draagt. De Golf Tour Premiere is op dit moment de beste golfschoen van Nike. Ook dit model is veterloos en werkt met het FastFit systeem waarmee je met een gelijkmatige druk je golfschoenen kan vastmaken. De golfschoenen zijn waterdicht, zodat je ook bij een natte ondergrond of regen je voeten droog houdt. De TPU-buitenzool met de vervangbare CHAMP® Zarma Tour® spikes zorgen dat je een goede grip hebt op de golfbaan.

De Nike Golf Tour Premiere en Nike Tiger Woods 71 FastFit zijn exclusief te koop in de officiële webshop van Nike