Jumbo Golf Sale

Bij Jumbo Golf is sinds vandaag heel veel zomer golfkleding in de sale. Dat betekent dat alle zomermode extra voordelig verkrijgbaar is bij Jumbo Golf. De kortingen lopen op tot 50 % op alle mode in de sale. Een groot deel van de heren golfkleding collectie en dames golfkleding collectie is vanaf vandaag in de aanbieding. Goed nieuws, want de zomer is nog lang niet voorbij!

Golfschoenen sale

Jumbo Golf verkoopt golfschoenen van merken als Footjoy, adidas, Nike, Puma en Under Armour. Regelmatig zijn er aanbiedingen te vinden met deze golfschoenen waarbij de korting oploopt tot wel 50 %. Omdat het vaak de laatste maten betreft, is het soms wel even zoeken naar een aanbieding met de juiste maat.

Ga snel naar de Golfschoenen in de Jumbo Golf webshop

Golfclubs sale

Jumbo Golf streeft naar vaste lage prijzen voor de golfclubs in het assortiment. Ze verkopen merken als Ben Ross, Black Diamond, Callaway, Cleveland, Titleist en Tylormade. Kijken we bij de drivers dan zien we kortingen die oplopen tot wel 21 %.

Ga naar de golfclubs in de Jumbo Golf webshop

Jumbo Golf kortingscode

In tegenstelling tot andere websites kunnen hier heel duidelijk over zijn. Er zijn regelmatig sale acties bij Jumbo Golf, maar kortingscodes worden op dit moment niet aangeboden. Mocht dit ooit veranderen dan melden we dit uiteraard. Maar tot die tijd trap vooral niet in de websites die kortingscodes van Jumbo Golf aanbieden.