Jumbo Golf Sale

Bij Jumbo Golf is sinds vandaag heel veel zomer golfkleding in de sale. Dat betekent dat alle zomermode extra voordelig verkrijgbaar is bij Jumbo Golf. De kortingen lopen op tot 50 % op alle mode in de sale. Een groot deel van de heren golfkleding collectie en dames golfkleding collectie is vanaf vandaag in de aanbieding. Goed nieuws, want de zomer is nog lang niet voorbij!
Maar dit is nog niet alles want ook de golfschoenen zijn nog steeds in de sale. Deze zijn met 30 % korting te verkrijgen. De korting wordt doorberekend in het winkelwagentje. Uiteraard geldt bij deze aanbiedingen op = op.

Ga snel naar de Golfschoenen outlet

Golfclubs sale

Uiteraard is dit bovenop de Jumbo golf sale die gedurende het hele jaar geldt. Zo zijn ook vele golfclubs op dit moment in de sale, waaronder drivers van Cobra, Wilson en Ping.

Ga naar de golfclubs sale

Multivoordeel

Wist je verder dat je bij Jumbo Golf multivoordeel krijgt op golfballen, golfhandschoenen en een deel van de golfkleding (bovenstuk, bijv. polo of shirt). Dit betekent dat je bij aankoop van twee producten de het tweede artikel voor de helft van de prijs koopt. Een erg hoge korting dus als je graag speelt met dure golfballen als de Titleist Pro V1X of Pro V1. Maar ook een mooie gelegenheid om de nieuwe Titleist AVX ballen eens uit te proberen.

Lees alles over Multivoordeel bij Jumbo Golf

Jumbo Golf kortingscode

In tegenstelling tot andere websites kunnen hier heel duidelijk over zijn. Er zijn regelmatig sale acties bij Jumbo Golf, maar kortingscodes worden op dit moment niet aangeboden. Mocht dit ooit veranderen dan melden we dit uiteraard. Maar tot die tijd trap vooral niet in de websites die kortingscodes van Jumbo Golf aanbieden. Het multivoordeel en de regelmatige sale leveren wat ons betreft al erg mooie kortingen op bij Jumbo Golf.