Jumbo Golf

De golfwinkel Jumbo Golfwereld heeft in Nederland het grootste assortiment in golfartikelen. In 2003 besloot Jumbo Supermarkten de London Golf Centres over te nemen en om te bouwen tot Jumbo Golfwereld winkels. Net als in de supermarkten van Jumbo staat service en kwaliteit voorop in de Jumbo golfwinkels. Dit gaat zelfs zover dat gemaakte reiskosten vergoed worden indien je niet tevreden bent over de winkel en service. Inmiddels is Jumbo Golf ook online actief met de webshop Jumbogolfwereld.nl. In de webshop is bijna alles te verkrijgen wat ook in de fysieke winkels te krijgen is, je ziet meteen of ze jouw maat nog op voorraad hebben. Verzending is boven de 75 euro gratis en het is mogelijk om binnen veertien dagen aangeschafte golfartikelen gratis te retourneren in de winkel.

Multivoordeel

Er is in de webshop van Jumbo Golf veel voordeel te behalen als het gaat om goedkope golfkleding, golfballen en golfhandschoenen. Met het multivoordeel concept wordt de prijs van producten voordeliger als je meerdere artikelen koopt. Bij bijvoorbeeld golfhandschoenen krijg je de tweede golfhandschoen voor de helft van de prijs, het maakt daarbij niet uit of het om een ander merk golfhandschoen gaat. Enige regel is dat het om twee heren golfhandschoenen gaat of twee dames golfhandschoenen.

Ook golfballen zijn met het Jumbo Multivoordeel zeer voordelig te bestellen. Zo betaal je bij twee dozen golfballen een lagere prijs per stuk. De prijs wordt automatisch berekend bij het afrekenen en verschilt per type golfbal. Voorwaarde is wel dat het om twee dezelfde golfballen gaat.

Ook bij het bestellen van golfschoenen bij Jumbo Golfwereld ontvang je een leuke korting op je volgende aankoop. Bij aankoop van nieuwe golfschoenen ontvang je een Jumbo Golf Giftcard ter waarde van tien, vijftien of twintig euro. De waarde van de giftcard is afhankelijk van de prijs van de aangeschafte golfschoenen.

Lees alles over de voorwaarden en uitleg van de Jumbo Multivoordeel op de website van Jumbo Golf

Assortiment Jumbo Golf

Het assortiment van Jumbo Golf bestaat uit alle golfartikelen die je tijdens of na het golfspel kunt gebruiken. Naast een groot aanbod golfclubs, golftassen en golfkleding vind je er ook allerhande golfaccessoires zoals pitchforks, golfballen, GPS & lasermeters, golfhanddoeken, golfboeken en instructie dvd’s.

Jumbo golf

Naast Jumbo Golf online zijn er ook nog fysieke golfwinkellocaties in Arnhem, Breda, Bunnik, Heerlen, Heilo, Kerkrade, Rotterdam, Nijverdal en Veghel. Met de gratis verzending en het gratis retourbeleid is het echter niet nodig om langs te gaan en is het zonder risico om online golfkleding, golfclubs en golfaccessoires aan te schaffen. Je hebt het meestal de volgende dag al in huis en kunt indien nodig gratis retourneren. Neem een kijkje in de webshop van Jumbo Golf.