Jumbo Golf

De golfwinkel Jumbo Golfwereld heeft in Nederland het grootste assortiment in golfartikelen. In 2003 besloot Jumbo Supermarkten de London Golf Centres over te nemen en om te bouwen tot Jumbo Golfwereld winkels. Net als in de supermarkten van Jumbo staat service en kwaliteit voorop in de Jumbo golfwinkels. Dit ging zelfs zover dat gemaakte reiskosten vergoed werden indien je niet tevreden was over de winkel en service. Inmiddels is Jumbo Golf ook online actief met de webshop Jumbosports.com, waarin ze ook alles op het gebied van hockey en wintersport hebben. In de webshop is bijna alles te verkrijgen wat ook in de fysieke winkels te krijgen is, je ziet meteen of ze jouw maat nog op voorraad hebben. Verzending is boven de 40 euro gratis en het is mogelijk om binnen veertien dagen aangeschafte golfartikelen gratis te retourneren in de winkel.

Kies & Mix Tweede halve prijs

Er is in de webshop van Jumbo Golf veel voordeel te behalen als het gaat om goedkope golfkleding. Hebben beide artikelen een tweede halve prijs label, dan betaal je voor het goedkoopste artikel de halve prijs. Dit geldt voor mode artikelen, maar is niet geldig op modeaccessoires zoals caps, sokken en boxershorts. Ook sale, superdeal en op=op kleding is uitgesloten van deze actie.

Golfhandschoenen voor vaste lage prijs

Bij golfhandschoenen geldt het vaste lage prijs principe. Jumbo Golf heeft golfhandschoenen van onder meer Callaway, Bionic, Fit39ex, Footjoy, Mizuno, Titleist en Zoom. 

Assortiment Jumbo Golf

Het assortiment van Jumbo Golf bestaat uit alle golfartikelen die je tijdens of na het golfspel kunt gebruiken. Naast een groot aanbod golfclubs, golftassen en golfkleding vind je er ook allerhande golfaccessoires zoals pitchforks, golfballen, GPS & lasermeters, golfhanddoeken, golfboeken en instructie dvd’s.

Unieke Jumbo Sport formule

Jumbo Sports De vier pijlers van de Jumbo Sport formule zijn:

  • Eerlijk advies
  • Top service
  • De grootste keuze
  • Vaste lage prijzen

Jumbo golf winkels

Naast Jumbo Golf online zijn er ook nog fysieke golfwinkellocaties in Arnhem, Breda, Bunnik, Heerlen, Heilo, Kerkrade, Rotterdam, Nijverdal en Veghel. Je hebt het meestal de volgende dag al in huis en kunt indien nodig gratis retourneren in één van de fysieke winkels. Neem een kijkje in de webshop van Jumbo Golf.

Plaats een reactie