Nike Jordan ADG Golfschoenen – Limited Edition

Gaaf nieuws van Nike vandaag. Zij hebben op dit moment exclusief de Nike Jordan ADG golfschoen te koop. Deze golfschoen is in samenwerking met basketballegende Michael Jordan ontworpen en omdat het een limited edition is, zal niemand anders deze golfschoen dragen op de golfbaan. Heb je dus behoefte aan een unieke golfschoen, lees dan snel verder.

Nike Jordan ADG Limited Edition

Wat maakt deze golfschoen naast het unieke design nog meerde moeite waard om te dragen op de golfbaan? Uiteraard mag je van een golfschoen van Nike kwaliteit verwachten, niet voor niks lopen vele golfpro’s, waaronder Tiger Woods, op Nike golfschoenen. De Nike Jordan ADG biedt een optimale demping en grondgevoel voor een comfortabel rondje op de golfbaan. De dikke middenzool en flexibele buitenzool bewegen op een natuurlijke wijze mee tijdens je swing.

Het bovenwerk van de golfschoen is van duurzaam premium leer. De fitsole inlegzool biedt een stevige ondersteuning met een zachte demping.

De zool heeft geen spikes, maar een speciaal geïntegreerd patroon voor een goede grip. De buitenzool is voorzien van de speciale Nike Articulated Integrated Traction technologie wat er voor zorgt dat de zool mee buigt met je voet om de voet goed af te laten rollen. In de tong van de golfschoen zitten kleine geperforeerde gaatjes voor een goede ventilatie.

Jordan design

Het design heeft het welbekende logo dat je ook terugziet op de Nike Air Jordan sneakers, ook in de zool komt dit logo terug. De witte golfschoenen zijn op de punt en zijkant van de achterkant voorzien van een opvallende print die je op geen enkele andere golfschoen terugziet.

De Nike Air Jordan golfschoenen zijn nu nog exclusief verkrijgbaar op Nike.com

Nike Jordan ADG
Nike Jordan Golfschoen