Sale bij Jumbo Golf

Het is weer sale bij Jumbo Golf. De oude collectie wordt vervangen door de nieuwe collectie. Voor ons altijd een mooi moment om de webshop door te struinen naar golfkoopjes. Met name golfartikelen worden tegen flinke korting verkocht. Zo heb je op dit moment golfschoenen met 30 % korting. Zowel voor dames, heren als kinderen is er een groot aanbod goedkope golfschoenen van merken als Ecco, Footjoy, Nike en Under Armour. Met de maten moet je soms een beetje geluk hebben voor een bepaald model, maar over het algemeen zijn er nog meerdere maten per schoen verkrijgbaar. Ben er snel bij, want op = op.

Golfballen sale

Jumbo Sports heeft als één van haar pijlers vaste lage prijzen. Ook de golfballen worden dan ook regelmatig met een mooie korting verkocht. Sla je graag met duurdere ballen als de Titleist Pro V1 of Titleist Pro V1X, dan ben je het goedkoopst uit bij Jumbo Golf.

Koop je golfballen met korting bij Jumbo Golf

Op zoek naar een overzicht met goedkope golfballen? We schreven eerder al een blog met shops waar je het goedkoopst golfballen kan kopen.

Golfkleding sale

Bij Jumbo Golf krijg je op golfkleding met het label ‘2e halve prijs’ het goedkoopste artikel voor de helft van de prijs. Bijvoorbeeld twee golfpolo’s of een golfpolo en golfjack. Jumbo Golf heeft onder meer golfkleding van Nike, Under Armour, Adidas en Golfino.

Kijk snel naar het aanbod van Jumbo Golf