Sale bij Jumbo Golf

Het is weer sale bij Jumbo Golf. De oude collectie wordt vervangen door de nieuwe collectie. Voor ons altijd een mooi moment om de webshop door te struinen naar golfkoopjes. Met name golfartikelen worden tegen flinke korting verkocht. Zo heb je op dit moment golfschoenen met 30 % korting. Zowel voor dames, heren als kinderen is er een groot aanbod goedkope golfschoenen van merken als Ecco, Footjoy, Nike en Under Armour. Met de maten moet je soms een beetje geluk hebben voor een bepaald model, maar over het algemeen zijn er nog meerdere maten per schoen verkrijgbaar. Ben er snel bij, want op = op.

Golfballen sale

Ook tijdens de golf sale van Jumbo Golfwereld, geldt de actie tweede doos golfballen voor de helft van de prijs. Ideaal dus om weer wat nieuwe golfballen in te slaan. Sla je graag met duurdere ballen als de Titleist Pro V1 of Titleist Pro V1X, dan ben je het goedkoopst uit bij Jumbo Golf als je twee dozen in één keer besteld. De tweede doos kost dan nog maar 29,48 euro. Op zoek naar een overzicht met goedkope golfballen? We schreven eerder al een blog met shops waar je het goedkoopst golfballen kan kopen.

Koop je golfballen met korting bij Jumbo Golf

Golfkleding sale

Ook geldt tijdens de sale de 50 % korting op het tweede bovenkleding artikel. Bijvoorbeeld twee golfpolo’s of een golfpolo en golfjack. Jumbo Golf heeft onder meer golfkleding van Nike, Under Armour, Adidas en Golfino.

Kijk snel naar het aanbod van Jumbo Golf