Wilson golfset

Bij het oriënteren naar een nieuwe golfset heb je keuze uit veel merken. Eén van de betere merken die voor alle niveaus en leeftijden een set heeft samengesteld is  het Amerikaanse golfmerk Wilson. Een Wilson golfset is van zeer goede kwaliteit en gaat dan ook vele jaren mee. We zetten de verschillende Wilson golfsets voor je op een rijtje.Wilson heeft voor zowel de jongere speler die net begint als de jongere speler die al goed kan golfen een set op maat ontworpen. Daarnaast heeft het merk een speciale set voor tieners, vrouwen, mannen en senioren. De golfsets verschillen in grip, lengte, gewicht en swing. Wilson heeft daarom voor elke categorie een set ontworpen die perfect aansluit bij de wensen.

Wilson golfset voor kinderen

Wilson Pro Staff Junior (5 tot 8 jaar)

Speciaal voor de hele kleintjes is de Wilson Pro Staff Junior golfset gemaakt. De clubs hebben in de eerst plaats de afmetingen die passen bij de gemiddelde hoogte van kinderen van tussen de 5 en 8 jaar. Op deze manier kunnen zij van jongs af aan het balgevoel onder controle krijgen. De golfset bestaat uit een fairway wood, ijzer 7, pitchingwedge, putter en golftas. Ideale clubs om je eerste stappen op de golfbaan te maken.

Te koop bij Bol.com

Wilson Pro Staff Junior (8 tot 11 jaar)

Deze set volgt als het ware automatisch de vorige op. Kinderen die vaker spelen en verder ontwikkelen in de golfsport hebben met deze Wilson golfset een goede kans om hun vaardigheden op een natuurlijke manier verder door te ontwikkelen. Deze Wilson golfset bestaat uit een fairway wood, hybride, ijzers 7 en 9, putter en golftas.

Wilson Pro Staff Junior (11 tot 14 jaar)

De derde en meteen de laatste Wilson golfset in de kinderserie. Op deze leeftijd kunnen kinderen ineens snel de hoogte in groeien en is het dus afhankelijk van hun lengte welke golfclubs het beste bij hen past. Als het kind al jong is begonnen met spelen en dus goed ontwikkelde vaardigheden heeft dan is de keuze voor deze set golfclubs de meest logische en aan te raden. Het gewicht en de lengtes van de clubs sluit aan op de leeftijd, kracht en lengte van het kind. Voor kinderen die langer zijn dan gemiddeld kan het beste gekozen worden voor een volwassen golfset. Deze Wilson golfset bestaat uit een driver, hybride, ijzers 5 en 7, pitchingwedge, putter en golftas.

Wilson heren golfset

Wilson Prostaff

De Wilson Prostaff CX combo golfset is de ideale combinatie van hybride clubs (4 & 5) en ijzeren clubs (6,7,8,9,PW & SW) in één golfset. Het lage CG slagvlak design van de hybride clubs zorgen ervoor dat de bal ver kan worden gelanceerd. De ijzeren clubs hebben met het holle ijzerhoofd een traditioneel ontwerp, welke ideaal is voor diverse slagen op de baan. De set heeft daarnaast een Pitching wedge en een Sand wedge voor ballen met spin over een korte afstand. De golfset bestaat verder uit een putter, ruime golftas en golfparaplu. De Wilson Prostaff CX  combo golfset wordt aangeraden voor spelers met een handicap tussen de 54 en 36. De golfset is te koop bij Jumbo Golf Decathlon

Wilson X31 heren

Een set voor heren die het golf spel serieus nemen en van plan zijn om met regelmaat een balletje te slaan. Het gewicht van de clubs en de lengte zijn optimaal en ontworpen voor een natuurlijke swing en verre vlucht van de bal. DeWilson X31 golset is een golfset voor de golfer die wat meer wil dan een beginners set. Met deze golfset van Wilson kan je spelen tot onder handicap 20. De Wilson X31 golfset wordt geleverd met luxe golftas met dubbele draagriem. De golfset beschikt over een driver, fairwaywood 3, hybride 4, ijzers 5 t/m SW en een putter.

Wilson Profile XLS heren

Voor de heren die nog niet zo lang bezig zijn met de golfsport, of er net mee gaan beginnen is deze set een mooie start. De clubs zijn voorzien van een zeer makkelijke en comfortabele grip. De golfset bestaat uit een driver, fairwaywood 3, hybride 4, ijzeren 5, 6, 7, 8, 9, pitching wedge & sand wedge en een putter. De Wilson Profile XLS voor heren is te koop bij Decathlon

Wilson dames golfset

Wilson X31 dames

Ook voor dames is er de Wilson X31 golfset. De golftas komt met een fairwaywood 3, fairwaywood 5, hybride 5, ijzers 6,7,8,9, PW & SW en een putter. Ideaal voor golfers tot onder handicap 20.

Wilson Prostaff dames

De Wilson Prostaff X Combo golfset voor dames is de ideale combinatie van hybride clubs en traditionele ijzeren clubs. De golfset is voorzien van een hybride 5 en 6 en ijzeren 6, 7, 8, 9, PW en SW. Daarnaast heeft de golftas een #2 of #3 putter. De golftas is verkrijgbaar in het blauw, zwart of rood. De golfset wordt geleverd met een professionele golfparaplu. De golfset is te koop bij Jumbo Golf & Decathlon

Wilson Profile XLS Dames

Voor de vrouwen heeft Wilson een speciale golfset uitgebracht die aan alle eisen voldoet. De grip is uitermate comfortabel. De clubs passen stuk voor stuk in een eigen ruimte in de golftas wat het vervoer en opbergen heel overzichtelijk houdt en beschadiging van de clubs voorkomt. De golfset bestaat uit een fairwaywood 3 & 5, hybride 5, ijzeren 6, 7, 8, 9, pitching wedge & sand wedge en een putter.